Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Csobbanj Európával – Mórahalmon

Mórahalomra érkezik pénteken a Csobbanj Európával programsorozat, amelyet hazánkban immár hatodik alkalommal rendez meg az Európai Bizottság magyarországi képviselete, az Európai Parlament Tájékoztató Irodája és a magyarországi Europe Direct tájékoztató irodák.
Az esemény kiemelt témájának a Europe Direct szegedi iroda munkatársai a klímaváltozás elleni küzdelmet választották. Az érdeklődők az EU információs standon elhelyezett számítógépekkel csatlakozhatnak az Élő Bolygónk vagy a Live Earth honlapokon meghirdetett aláírásgyűjtéshez, amivel részeseivé válhatnak Al Gore Nobel-díjas volt amerikai alelnök kezdeményezésének.

A politikus elhatározta: egymilliárd aláírást gyűjt össze a decemberi párizsi klímakonferenciáig, ezzel ösztönözve a világ vezetőit egy nagyszabású nemzetközi klímavédelmi szerződés elfogadására. Emellett az érdeklődőket klímakvíz, az éghajlatváltozással, környezetvédelemmel kapcsolatos kiadványok, a gyerekeket környezetvédelmi színezőjáték és a víz fontosságával kapcsolatos rajzverseny várja az uniós standon.

Az Enterprise Europe Network iroda munkatársai a felnőtteket a világ legnagyobb vállalkozásfejlesztési hálózatának bemutatásával, míg a gyerekeket készségfejlesztő és ügyességi feladatokkal várják a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Júliusi karácsony

Mindannyian ismerjük azt a szívmelengető érzést, amikor először pillantjuk meg a szaloncukrokkal és színes gömbökkel feldíszített karácsonyfát december 24-én, karácsony ünnepén. Tovább olvasom