Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Csütörtök este Presztízs-gála

Szeged - Csütörtök este negyedszerre adjuk át a Délmagyarország Presztízs Díjakat sajtóházunk nyomdacsarnokában. Meghívott vendégeinket nívós műsorral szórakoztatjuk, az estet svédasztalos vacsora zárja.
A Presztízs-gála előkészületei már harmadik napja tartanak, hiszen a sajtóház nyomdacsarnokában a puszta falakból és a betonaljzatból kell olyan helyszínt varázsolni, amely méltó az Oscar-díjak átadásához hasonló ceremóniához. Ez tavaly sikerült.

Idén azonban még látványosabb attrakciókhoz készítik a díszleteket és a hangtechnikát a szakemberek. Ma este lépcsőzetes, különleges kialakítású színpad fogadja majd a vendégeket, ami felülmúlja a tavalyi látványt. A hangtechnika is világszínvonalú lesz, speciális digitális pultokkal. A világítást 200 méteres alumíniumrendszer rögzíti a mennyezethez, és 60 darab intelligens fényforrás világítja majd meg a teret. Különleges a vetítési technológia is, egy kör alakú projektoron például extra animációkat mutatnak be. A díszleteket, az asztalokat, a székeket, a technikai berendezéseket, a több száz négyzetméternyi szőnyegpadlót egy kamion és nyolc teherautó szállította a sajtóház parkolójába. Ma terítik le azt a vörös szőnyeget is, amelyen a vendégek léphetnek be az épületbe.

Nyomdacsarnokunk puszta falai között alakul a gálaest színtere. Fotó: Karnok Csaba

A gálaest 19 órakor kezdődik, de kérjük vendégeinket, hogy már fél hét és háromnegyed hét között foglalják el helyüket az asztaloknál. Pontban este 7 órakor Hajdú B. István lép a színpadra mint az est házigazdája, majd Pap Klára, a Lapcom Kft. Délmagyarország Kiadó igazgatója köszönti a vendégeket. A ceremónia nívós műsorral indul: Varga Feri és Balássy Betti szórakoztatja a meghívottakat a Studio 11 Big Band közreműködésével. A látványos hang- és fénytechnikával kísért program egyedi, csak erre az estre állították össze a művészek. Majd a Presztízs Díjak átadása következik mind a hat kategóriában, a sort a különdíj nyitja. A műsor svédasztalos vacsorával zárul, amely mellett lehetőség nyílik a kötetlen beszélgetésre.

Olvasóink írták

  • 1. maci52 2007. november 15. 07:07
    „Gondolom.1.díj,Tóth Józsibá aki 40 évig kubikos volt kemény 45 ezer nyugdíjjal,reumával.2,kovács Tóninéni,aki felnevelt egyedül 3 gyereket,3.Kolompár Géza aki soha életében nem melózott,de első a postán segély fizetéskor.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy hónap várakozás szakorvoshiány miatt

Szeged - Október közepe óta próbál bejutni a volt szegedi rendelőintézet egyik szakrendelésére egy férfi – másokkal együtt. A gasztroenterológián nem adnak időpontot, de a sor végigvárása sem biztosíték a kivizsgálásra. Tovább olvasom