Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Dupla bevásárlónap: legalább 20 százalékkal olcsóbban

Ilyen még nem volt, kettőt egy csapásra. Azt, hogy 2010-ben is megszervezzük az elmúlt esztendőben oly nagy sikernek örvendő havi bevásárlónapokat, januárban már megtapasztalhatták hűséges olvasóink.
Ám az unikum, hogy most februárban egyszerre kettőt is. A szokásosat február 12-én, pénteken, a ráadást pedig másnap, 13-án szombaton a Napfény Parkban. Az akciókban részt vevő kereskedők, szolgáltatók továbbra is minimum 20 százalék, de jellemzően inkább nagyobb extrakedvezménnyel várják a Délmagyarország és a Délvilág olvasóit. A kedvezményre jogosító kupont ne felejtsék el kivágni a csütörtöki illetve a pénteki újságból és magukkal vinni!

Előfizetőink továbbra is arra bíztatnak bennünket, folytassuk bevásárlónapos akcióinkat. Kérésük parancs, így 2010-ben is a tavalyihoz hasonlóan nagy kedvvel szervezzük, készítjük a kuponokat a kereskedők, szolgáltatók által felajánlott extrakedvezményekhez. Az akciókat idén is a jól bevált fizetés utáni péntekekre időzítjük, hiszen hagyományosan ezek a napok számítanak a legerősebb vásárlási napnak Csongrád megyében – és az üzletek közül is többen tartanak nyitva, mint szombatonként. Kivétel például a Napfény Park Bevásárlóközpont, ahol valamennyi üzlet fogadja a vásárlókat hétvégén is. Így most a február 12-i, hagyományos pénteki bevásárlónap mellett, a Napfény Park üzletei külön akciókkal, szombati bevásárlónapra várják olvasóinkat február 13-án. Együttműködő üzleti partnereink mindkét alkalommal minimum 20 százalékot elengednek bizonyos termékeik, szolgáltatásaik árából.

2010-ben is igaz a tétel, nehezebb időkben leleményes igazán a magyar ember, hiszen minél többet szeretne megtartani abból, ami jó, kényelmes és megszokott. Másképp fogalmazva, minél kevesebbet kelljen feladni abból, amit már egyszer sikerült megszerezni, elérni. Óhatatlanul pénztárca-érzékenyebbek lettünk, talán soha nem figyeltünk annyira a kereskedők, szolgáltatók akciós áraira, engedményeire, mint mostanság. Okosan is tesszük, hiszen éppen ezekkel a kedvezményes lehetőségekkel élve nyerhetjük vissza mindazt a réven, amit elvesztettünk a vámon.
Ebben az életrevaló gondolkodásban kíván segíteni a Délmagyarország és a Délvilág továbbra is olymódon, hogy bevásárlónapokat szervez olvasói számára. Ezúttal egyszerre kettőt is.

A kedvezmény igénybevételéhez semmi mást nem kell tenni, mint kivágni a csütörtöki illetve a pénteki lapban található kuponok bármelyikét, és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál.
Ne feledjék, legkevesebb 20 százalékot spórolhatnak a családjuknak!

Olvasóink írták

 • 1. csiperke73 2010. február 10. 08:21
  „Ne feledjék, legkevesebb 20 százalékot spórolhatnak a családjuknak!

  A 20%-al megemelt árból adnak majd 20% kedvezményt ?

  "A kereskedelem a csalás iskolája!"

  Ezzel a mondattal kezdődött el annak idején az első kereskedelmi és gazdaságtan óránk !!!

  Mindenki szeretne a torából egy darabot ,de az enyémhez ne nyúlkálj !!!

  Me megválak!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Versenyben a vevőért - ma már mindenért ajándékpont jár

A vásárláskor elköltött forintjaink után a legtöbb helyen a megvett termék mellé pontokat is kapunk. Már csak az a kérdés: a pontokért leszünk hűségesek az adott helyhez? Tovább olvasom