Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

Egy a tábor, több száz a sátor

Szeged - A rakpartról a Partfürdőre átpillantva akár azt is hihetnénk, hogy a két toronydaru kezelője társasjátékozik a magasból, a bábukról azonban hamar kiderül, hogy egytől egyik sátrak.
A Szegedi Ifjúsági Napok alkalmi lakónegyedét alapul véve nem könnyű megállapítani az idei év divatszíneit, hiszen a nagyon lilától a láthatósági zöldön keresztül az inkább kékig a paletta minden árnyalata fellelhető.

Azok a gyorsabb, élelmesebb sátorverők jártak jól, akik még időben lecövekeltek a fák tövébe. Ők legalább délig árnyékban pihenhetik ki az előző éjszaka fáradalmait, míg a kevésbé szerencsés fesztiválozóknak már kora délelőtt minden értelemben hasukra süt a nap.

Érdemes odafigyelni a környezettudatos viselkedésre, hangoztatják az összes létező fórumon a szervezők. Valószínűleg azok a fiatalok is ennek szellemében cselekedtek, akik takarékoskodtak a vezetékes vízzel, a reggeli ébresztő-józanító nagy mosdást a folyóparton ejtették meg. Némiképp aktualizálva a közismert mondást: ki a Tisza vizét issza, vágyik az a SZIN-re vissza.

A szegedi oldalról igazi SZIN-es látványosság a fesztiválkemping. Fotó: Karnok Csaba
A szegedi oldalról igazi SZIN-es látványosság a fesztiválkemping.
Fotó: Karnok Csaba

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szegediek füstölnek a dohányzási tilalomra

A belvárosi megállók egy részében szinte ugyanannyi a szétdobált csikk, mint 3 hónappal ezelőtt. Tovább olvasom