Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Egy szegedi anyuka tisztította meg a tojással teledobált játszóteret

Egy szegedi anyuka tisztította meg a tojással teledobált játszóteretA tojásos fantom rosszul tudta, rándottát nem a hintán sütünk. A cikkhez tartozó galéria megnyitása
(Új ablakban)
Ismeretlen tettes tojással mocskolta össze az Erdélyi téri játszótér játékait. A fotókat egy szegedi anyuka töltötte fel egy szegedi baba-mama oldalra. Nem csak fotózott: meg is tisztította a játékokat.
"Fontos! Sajnos ez fogadott minket az újszegedi Erdélyi téri játszótéren" - írta egy szegedi anyuka a fotók mellé, amelyeken tojással összekent játékokat örökített meg kedden: a képeket egy szegedi baba-mama oldalon találtuk. A tettes elrontotta jó pár gyerek napját. Az anyuka nem csak fotózott: kiment, lemosta a hintákat, a mászófalat, összeszedte a káposztadarabokat. Egy másik szülő este sörösüvegeket, csikkeket talált az asztalon, és több apuka is szedegetett már a hinta mellől törött üvegcserepeket.

Felvettük a kapcsolatot az anyukával, aki azt kérte, hogy ne említsük a nevét. Úgy gondolja, ezt megtette volna bármelyik szülő a helyében. Készül megkeresni a terület önkormányzati képviselőjét: kerítést és új játékokat is szeretnének.
A tojás is jól csúszik. A gyerek meg csak csúszna.

Tojásdobálás az Erdélyi téri játszótéren

Összeszedtünk néhány ötletet, vajon mi motiválhatta a tettest.

1. Tényleg a szakácskönyvet akarta bővíteni. Kevéssé valószínű, mindenki tudja, aki elmúlt másfél éves, hogy a csúszda, hinta, mászófal emberi fogyasztásra alkalmatlan (a homokozónál egyes tudósok szerint két év a korhatár). Ezen a nyers tojás sem változtat.
2. Nagyon elrontotta a kuglófot, és visszavitte a boltba a maradék tojást, azt okolva a kudarcért. Nem vették vissza, dühét célba dobással vezette le.
3. Halloweenező gyerekek voltak - a poszt alatt a legtöbb kommentelő erre tippel.
4. A tetteshez is bekopogtak korábban csokiért a halloweenező gyerekek, amit rossz néven vett, mert ő a Mindenszenteket tartja.
5. Simán utálja a gyerekeket.
6. Frusztrált, mert az ő gyerekkorában még nem voltak ilyen jó játszóterek.
7. Frusztrált, mert az ő gyerekkorában sokkal jobb játszóterek voltak.
8. Be volt rúgva, és akkor jó ötletnek tűnt.

A tojásból mellesleg remek hajpakolást lehet készíteni, és napi egy tojás segít megelőzni a stroke-ot - kár pazarolni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drágul a kötelező biztosítás

Drágul a kötelező biztosítás
A tegnap meghirdetett tarifák alapján az idei kampányban tovább emelkedik a kötelező gépjármű-biztosítások díja. Tovább olvasom