Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Esküvői fotók a szegedi repülőtéren

Szeged - Esküvői fotók minden házasulandó párról készülnek. Miért ne osztanák meg ezeket másokkal? Hétfőnként megjelenő fotótárlatunkba várjuk a fényképészek legjobb felvételeit, készüljenek akár megszokott, akár extrém helyeken.
Ha az esküvői helyszínek dekorációjánál elfogadott a fekete szín, ha a torta ma már kockás vagy pettyes is lehet, miért ne fotózkodnának a párok extrém helyeken? Míg Szegeden korábban csak a Stefániára vagy a Széchenyi térre merészkedtek ki, manapság egyre különlegesebb díszleteket választanak esküvői fotóikhoz.

– Kastélyromnál, vasúti hídon, homokbányánál, villamossín előtt is fényképeztem már párokat – sorolta Vári Dénes. A szegedi fotós szerint egyre inkább nyitottak a vőlegények és a menyasszonyok az extrém dolgokra. Merészebbek, és olyan helyszínekbe is beleegyeznek, amelyek első pillantásra nem passzolnak a fehér habos ruhához – például egy elhagyatott gyárépület. De Dénes a Kárász utcára is szívesen kiviszi a házasulandókat – jópofa, ahogy a korzózók utánuk fordulnak.

Műterem helyett a szabadban pózolnak a párok. Fotó: Németh Norbert
Műterem helyett a szabadban pózolnak a párok.
Fotó: Németh Norbert

– A párok 60–70 százaléka igényli, hogy valami egyedit találjunk ki nekik. Szeretnék, ha olyan fotóik lennének, amilyenek másoknak nincsenek – magyarázta Németh Norbert. A fiatal fotós szívesen örökíti meg a szerelmeseket napraforgótáblában vagy kukoricaföldön, de a pályaudvaron és a repülőtéren is dolgozott már. Fotóalanyait olyan helyszínre viszi, amihez valamilyen módon kötődnek. Nyáron például egy kajakos párt az evezős pályán fotóz majd. Itt ki is próbálhatják azt az új stílust, ami a budapestieknél már hódít. A „Trash the dress", vagyis a „Tedd tönkre a ruhádat" lényege, hogy a menyasszony és a vőlegény az oltár elé vonulós ruha mellé beszerez egy olyat, amiben aztán minden őrültséget megcsinálnak. Fényképezkedhetnek szökőkútban, összefestékezhetik, besározhatják, ha netán tóparton pózolnak, de az interneten láttunk olyan képet is, amin felgyújtották a menyasszonyi ruha uszályát.

Várjuk a képeket!

Továbbra is várjuk azon párok jelentkezését, akik szeretnék, hogy esküvői képeiket közöljük az újságban. A szombati ceremónián vagy a lakodalomban készült fotókat mindig a hétfői újságunkban jelentetjük meg. A pároknak azonban először licitálniuk kell, hiszen csak azok kerülhetnek az oldalra, akik a legtöbb példányt rendelik meg a képeket mutató hétfői lapszámainkból. Regisztrálni a www.delmagyar.hu/sokboldogsagot oldalon lehet, az érdeklődők a részleteket is itt olvashatják el.

Olvasóink írták

 • 5. dscf828 2010. június 08. 18:54
  „.”
 • 4. boldiat 2010. május 30. 22:54
  „Repülős akarok lenni!!!!-)”
 • 3. jozko 2010. május 30. 15:11
  „És amiről már nem lesz fotó: egy kis trimmelés, csűrés /csavarás/, "dugózás", zuhanórepülés, leborítás, kamikáze.......de kívülről nézve sokszor sima repülésnek tűnik, géppárban....”
 • 2. rolee 2010. május 30. 12:22
  „1. hozzászólás varadipal 2010.05.30. 09:18

  :D

  "A szombati ceremónián vagy a lakodalomban készült fotókat mindig a hétfői újságunkban jelentetjük meg. A pároknak azonban először licitálniuk kell, hiszen csak azok kerülhetnek az oldalra, akik a legtöbb példányt rendelik meg a képeket mutató hétfői lapszámainkból."

  <moderálva>”
 • 1. varadipal 2010. május 30. 09:18
  „Inkább a repülőgépet vettem volna el.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ükapja volt Szeged Wesselényije

Szeged Wesselényijéről, Zsótér Andorról nevezné el az M43-as sztráda épülő hídját az ükunoka, Heumann Erzsébet. Tovább olvasom