Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Fekete pont: táncoló kockakövek

Szeged - „Poéngyárosok" szüretelik a szegedi Szent István téri víztorony tövében a kilazult macskaköveket. Ami nincs lebetonozva, azt elviszik.
Ki messzebbre sétáltatja a kőkockákat, ki csak szétdobálja. A végeredmény ugyanaz: csúnya sebhelyek egy szép téren. Most rajtunk a sor: kiosztunk egy-egy fekete pontot a slendrián kövezőknek, s a térromboló „kőfejtőknek".

Fotó: Miskolczi Róbert
Fotó: Miskolczi Róbert

Olvasóink írták

 • 4. Papucsos 2009. március 03. 17:19
  „Nem a lerakással van a baj,hanem amelyik buzi kiszedte azt elhajigálta....a k...anyát amelyik pusztít az építés helyett...”
 • 3. tarjani 2009. március 02. 22:26
  „Amink van azt tönkre kell tenni! Ez a magyar ember legfontosabb jellemzője, sajnos. Hol vannak a polgárőrök, akik nemcsak itt, hanem szerte a városban vigyáznák Szegedet a vandáloktól. Annyi munkanélküli ereje teljében lévő "férfi" lakik itt, akik inkább a szociális segélyükből a kocsmába járnak. Lehetne őrzőmunkát is adni nekik. Közben az jutott eszembe, hogy rossz az ötletem, mert önbíráskodás lenne a vége. Az sem jó! Akkor a kormánytagokat kell kötelezni, hogy vigyázzák a rendet ki-ki a saját településén. Annyi pénzért, amit lenyúlnak igazán tehetnének már valami hasznosat is" kis"hazánkért.”
 • 2. csanyiv 2009. március 02. 22:12
  „Az építőipar?
  Civilizáltabb helyeken így szokták lerakni a rusztikus burkolóköveket és nem betonágyba. Mellesleg itt pont nem gagyi cég végezte a burkolást, fakezű munkásokkal, mint sok más helyen Szegeden. De nálunk az olasz padokat és a tűzálló kukákat is képesek szétrombolni. Nem beszélve a városban össze-vissza hajtogatott, nem éppen perecvékonyságú gyalogosvédő-korlátokról.”
 • 1. pille 2009. március 02. 17:24
  „Jó nagy baromság volt így lerakni. Ki találta ezt ki?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A dorozsmaiak szeme mindent lát

Szeged - A szomszéd szeme mindent lát – erre alapoz a Dorozsmán negyedik éve működő civil… Tovább olvasom