Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

Fogyasztóbarát az Aquapolis

A szegedi fürdő először 2013-ban lett fogyasztóbarát, az elsők között.
Sikeres pályázatot nyújtott be a Napfényfürdő Aquapolis Szeged üzemeltetését végző Ligetfürdő Kft. a Fogyasztóbarát Vállalkozás, illetve az angol nyelvű Consumer Friendly Trader címek további használatára.

Így további 2 évig használhatja a megkülönböztető jelöléseket. A szegedi fürdő először 2013-ban lett fogyasztóbarát, az elsők között, hiszen a pályázatokat is csak 2012-ben alapították. Az elismeréseket tegnap délután a Hunguest Hotel Forrásban Koszorús László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára, valamint Szente István, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság megbízott főigazgatója adta át Szabó Mihály ügyvezető igazgatónak. Koszorús László a rendezvényt megelőzően részt vett egy megbeszélésen a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testületnél is. Sajtótájékoztatón elmondta: a büntető hatóság helyett egy barátságos hatóságot szeretnének létrehozni. Az Országgyűlés a napokban fogadta el azt a törvényt, amely kötelezi a vállalkozásokat, hogy megjelenjenek a Békéltető Testület előtt.

Dékány László, a megyei Békéltető Testület elnöke szerint tavaly több mint 500 ügyet zártak le. Az eljárások 30-35 nap alatt fejeződtek be, mintegy 80 százalékban a panaszosnak lett igaza.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy év alatt megnyolcszorozódott a határsértők száma

"Vessék be a katonaságot is, teremtsenek forrást a gazdák kártalanítására." Mi lesz, ha a határzár miatt megváltozik az illegális bevándorlók útvonala? Tovább olvasom