Délmagyar logó

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 19°C | 32°C Még több cikk.

Ideiglenes forgalomkorlátozások az ünnep miatt Szegeden, Makón, Vásárhelyen - mutatjuk, merre közlekedhet!

Szegeden, Vásárhelyen és Makón is számíthatunk ideiglenes korlátozásra. A szegedi Belvárosi hidat szakaszosan zárják majd le a tűzijáték előtt.

Az ünnepi rendezvényekhez kapcsolódóan ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani Szeged belvárosában. Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata 2018. augusztus 20-án a Széchenyi téren tartja központi ünnepségét. A rendezvény ideje alatt, 10 és 11 óra között a Városháza előtt, a Károlyi Mihály és a Kiss Ernő utca közötti útszakaszt lezárják.

A tűzijáték zavartalansága érdekében a rendőrök szakaszosan zárják le a Belvárosi hidat: augusztus 20-án, 20 óra 40 perctől a gépjárműforgalom, 20 óra 50 perctől a tömegközlekedés elől. A forgalomkorlátozás 21 óra 30 percig tart.

A RakpartFeszt miatt augusztus 15-én 9 órától a Huszár Mátyás rakparton teljes útlezárásra kell számítani. A járművezetők augusztus 21-én 9 óra 30 perctől használhatják újra a rakpartot.

Mint szerdai cikkünkben megírtuk, Hódmezővásárhelyen augusztus 20-án az ünnepség idején részleges forgalomkorlátozás lesz a Szent István téren. Reggel 8.50-től 10 óráig nem hajthatnak át ezen a területen a mezőgazdasági gépek és a motorok. A terelés a Kálvin téri körforgalomnál és a Mózes utcánál lesz, a terelőútvonal pedig a következő: Bethlen István utca–Vöröskereszt utca–Rárósi út–Mózes utca.

Az augusztus 20-ai állami ünnephez kapcsolódóan ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Makó több pontján is. Megállási tilalomra és teljes útlezárásra kell számítani ma reggel 7 óra és jövő kedd 6 óra között a Csanád vezér tér mindkét oldalán, valamint a Szent István-szobor melletti útszakaszok külső sávjában. Tilos megállni ugyanebben az időszakban a Csanád vezér tér sportcsarnok felőli oldalán, a kápolnától a József Attila Gimnáziumig. Teljes útlezárás lesz érvényben vasárnap este 8 és 11 óra között, majd hétfőn déli 12 órától másnap délután 14 óráig a Csanád vezér tér mindkét oldalán, a Szent István-szobor melletti útszakaszok teljes szélességében, a József Attila utcától a Széchenyi téri körforgalomig. Ugyancsak hétfőn délután 5 órától este fél 11-ig a Csanád vezér téren, a Hollósy Kornélia utcától a Széchenyi téri körforgalomig.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedről a világhírnévig: ha lufihajtogatásról van szó, már Amerikába is név szerint Gergőt kérik

Szegedről a világhírnévig: ha lufihajtogatásról van szó, már Amerikába is név szerint Gergőt kérik
Csatai Gergő Szegeden tanult, itt is dolgozik. Közgazdásznak készült, de ma már profi… Tovább olvasom