Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Jótékony munkahelyi csapatokat keresnek

Csongrád megye - A Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány évek óta szervez tartósélelmiszer-gyűjtési projekteket, és az ebből befolyó adományokat teljes egészében rászoruló nagycsaládoknak juttatja el.
Rendhagyó módon idén a vállalati önkéntesség népszerűsítésén keresztül keresik az adományozókat, aminek célja a társadalmi felelősségvállalás mellett a karitatív csapatépítés is. A Mosolykommandó alapítvány az info@bohocdoktor.hu e-mail- címen vagy a 30/340-2911-es telefonszámon várja a munkahelyi csapatok jelentkezését a csapat fantázianevével és elérhetőségével. A gyűjtés december 1–15. között zajlik.

December 15-én a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány irodájában (6722 Szeged, Gutenberg u. 29.) van lehetőség leadni az összegyűjtött tartós élelmiszereket, de amennyiben szükséges, úgy az alapítvány önkéntesei segítenek az elszállításban. Az adományokat december 18. és 22. között juttatják el a rászoruló családoknak az alapítvány önkéntesei, így a felajánlott adományok garantáltan eljutnak szentestéig a szerencsés családokhoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parkoló épül Tarjánban a barakképület helyén

Parkoló épül Tarjánban a barakképület helyén
Lebontják jövőre Tarjánban a Szamos utcai tízemeletesek mögött ötven éve felhúzott és mára teljesen lepusztult, üresen álló barakképületet, amelynek a helyén parkolót alakítanak ki. Tovább olvasom