Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Kamu gyámság?

Balástya - Tegnap is és egy hónapja, a bűncselekmény után is felajánlottuk B. Mihályné T. Ilona lányának a segítséget, aki mindkétszer megköszönte, és mindkétszer elhárította. Azt mondta, nincs szüksége az önkormányzat segítségére, tud gondoskodni magáról – nyilatkozta lapunknak Újvári László.
A balástyai polgármestert azért kerestük meg, mert a Szegedi Városi Bíróság kedden ismét letartóztatta a halált okozó testi sértéssel gyanúsított B. Mihályné T. Ilonát, akit a Csongrád Megyei Bíróság korábban többek között azért helyezett házi őrizetbe, mert „a nagykorú lányának a gyámja és egyedüli hozzátartozója".

Az asszony, mint azt már megírtuk, egy hónapja a nyílt utcán egy gereblyével és a kerti szerszám kettétört nyelével agyonverte szomszédját, Lajos Lászlót.

Újvári László még azt is elmondta, hogy az önkormányzatnál semmilyen dokumentum sem támasztja alá, hogy B. Mihályné lánya, B. Tünde gyámság alá lenne helyezve. – Ezt valaki elterjesztette, mindenki tényként beszél róla – mondta a polgármester.

Úgy tudjuk, sem B. Mihályné T. Ilona, sem védője, Somogyi Éva ügyvédjelölt nem nyújtott be a bíróságra a gyámságot, pontosabban, mivel felnőttről van szó, gondnokságot alátámasztó okiratot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lombikprogram: zavaros ügy

Szeged - Csongrád megyei orvos szereplői is vannak annak a zavaros ügyhalmaznak, ami jelenleg a majd kétmilliárdos éves forgalmú hazai lombikbébipiacot körülveszi. Tovább olvasom