Délmagyar logó

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

Leszakadt a Bertalan-hídról a karácsonyi világítás, belelóg a Tiszába

Több helyen is lóg a Bertalan- hídról a karácsonyi világítás az újszegedi oldalon a híd lábánál. Már a korábbi vízállást is le lehet olvasni a vezetékről.
Előző hónapban foglalkoztunk a Bertalan- híd állapotával. Akkor a híd szegélyeinek állapotára azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a rozsdás szegély a pilléreken nem szerkezeti, hanem esztétikai hiba, attól a híd biztonságos. A  felújításra még várnunk kell, mivel az idei költségvetési tervezetben nem szerepel.

A felszerelt karácsonyi világítást viszont nem szerelték le, az több helyen is elszakadt, és lóg a Bertalan- hídról az újszegedi oldalon, a partnak azon szakasza felett, ahol nincs hajózási útvonal sem.
 
Fotó: Haraszti Ádám
Fotó: Haraszti Ádám

Tudósítónk, Haraszti Ádám hívta fel a figyelmet a jelenségre, szerinte egy ideje már ilyen állapotban van az égősor, mert a vízállást is le lehet olvasni a vezetékekről.
 
Fotó: Haraszti Ádám
Fotó: Haraszti Ádám


Makrai László, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a problémát orvosolni fogják, veszélyt nem jelent senkire a lelógó vezeték.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olvasónk írta: Harangszó

Tovább olvasom