Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Londoni szépségkiállításra készül a szegedi fodrászmester - ez lesz a 25. alkalom

Londoni szépségkiállításra készül a szegedi fodrászmester - ez lesz a 25. alkalom
Az idei őszi, londoni Salon International szépségkiállításra készül a szegedi fodrászmester, Szokodi László. Ezúttal kicsit másképpen, hiszen az októberi látogatás lesz a 25. alkalom.
– Amikor először kiutaztam a rendezvényre, akkor még a régi Wembley-stadionban tartották. Pár év után átkerült az Excel kiállítóközpontba, és azóta ide látogat ki a több ezer szépségipart kedvelő – beszélt Szokodi László szegedi fodrászmester a Salon International-en szerzett tapasztalatairól.

A szépségkiállításon a frizurák legújabb vágásai, festéstechnikái mellett nagyon sok szépségszalonbútor-gyártó cég is kiállít, akik a kiállításon az egyedi bútoraikat úgy rendezik be, mint egy szalont.
 
Szokodi László izgalmas útra készül. FOTÓ: szokodiacademy.hu

– Nagy a fejlődés ezen a téren is, sok berendezés már nemcsak modern, hanem komputerizált. Fontos, hogy a vendég kényelmesen érezze magát míg vár vagy a szolgáltatást igénybe veszi – beszélt arról, milyen elvárásoknak kell a szakmának megfelelnie.

Olyan érdekességeket is megosztott lapunkkal, minthogy a sok meghívott fellépő között kiknek az előadásait várja a legjobban.
 

– Vidal Sassoon, Toni&Guy, Trevor Sorbie, Patrick Cameron kontyvirtuóz is mindig tud valami érdekeset belecsempészni a saját show-műsorába. Igaz, ezekre külön kell váltani belépőt, ami elég húzós, hiszen egy előadásra a jegy 30–40 ezer forint – árulta el, és hozzátette: az elmúlt években a férfi szakág is nagyobb hangsúlyt kapott, és elég sok cég észrevette, hogy a férfiak is potenciális vevők.

Több cég csak férfi hajápolókat, szakáll- és bajuszkrémeket, samponokat, hajvágó gépeket forgalmaz, és ezeket meg lehet tekinteni vagy akár meg is lehet vásárolni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy pillanat alatt beleszerettünk ebbe a két, romantikus Csongrád megyei házba - Olcsó, szerethető fészkek, sok fotóval

Egy pillanat alatt beleszerettünk ebbe a két, romantikus Csongrád megyei házba - Olcsó, szerethető fészkek, sok fotóval
Bár mindkét esetben szükség lesz némi "pofozásra", a régebb óta az ingatlanpiacon sínylődő kincsek között kutatva egyértelműen kiugrott a kínálatból az alábbi két ház. Tovább olvasom