Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Már jelentkezhetnek az Egyetemi Tavaszra - megint lesz Vers Délben

Aki kapcsolódni szeretne az Egyetemi Tavaszhoz, március 14-én 16 óráig jelentkezhet a tajti.gabriella@rekt.szte.hu címen. A jelentkezéshez fel kell tüntetni a program pontos helyszínét, időpontot és a felelős szervezőt.
A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája már 15. alkalommal rendezi meg az Egyetemi Tavaszt – a programsorozat április 11-én kezdődik. A város jelentős kulturális eseményeit szeretné összefogni a rendezvénysorozat, ezért aki kapcsolódni szeretne az Egyetemi Tavaszhoz, március 14-én 16 óráig jelentkezhet a tajti.gabriella@rekt.szte.hu címen. A jelentkezéshez fel kell tüntetni a pontos helyszínt, időpontot és a felelős szervezőt.

Újraindítják a népszerű Vers Délben sorozatot is: az Egyetemi Tavasz ideje alatt minden hétköznap délben egy egyetemi polgár (hallgató, oktató, dolgozó) vagy szegedi lakos elmondhatja, felolvashatja, előadhatja egyik kedves versét az SZTE rektori épülete előtt.

Az egyetemi fotópályázatra március 19-éig, a vers- és prózamondó versenyre, a vers- és színikritika-író pályázatra március 29-éig jelentkezhetnek a nappali tagozatos hallgatók; az egyetemi drámapályázatra pedig szeptember 7-éig adhatják be munkáikat.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olvasónk írta - Új vezető kell a színház élére

"Mint tősgyökeres szegedi és színházimádó a magam nevében kijelentem, hogy kell a változás!" Tovább olvasom