Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Megújul a tavaly nyílt algyői szabadstrand

Megújul a tavaly nyílt algyői szabadstrand
Algyőn tavaly júniusban nyitotta meg kapuit a helyiek és a településre látogatók számára a szabadstrand, miután az önkormányzat áthelyezte a kishajókikötőt.
Így egy éve ismét lehet legálisan csobbanni a Tiszában a Csongrád megyei községnél, a strand nagyszámú látogatottságnak örvendett 2018-ban. Katona Antal, az üzembentartó Gyeviép Nonprofit Kft. ügyvezetője lapunknak elmondta, az elmúlt évben szerzett tapasztalatok alapján idén továbbfejlesztik a strandot.
 

 

– Az önkormányzat költségvetéséből mintegy 10 millió forintot határoltunk el erre a célra, így meghosszabbítjuk a sokak tetszését elnyert, fából készült járdát, a gyerekeknek csúszdát helyezünk ki, bővítjük a büfét, zárt víztározókat hozunk létre, valamint mellékhelyiséget alakítunk ki. Emellett a napokban meghozott döntés szerint felújítjuk és pótoljuk a hiányzó aszfaltot a strandhoz vezető útszakaszon – részletezte Katona Antal.

Hozzátette, a munkálatok még május első napjaiban megkezdődnek, hiszen a tervek szerint június elsejétől várják a fürdőzőket, addigra pedig szeretnék elvégezni a beruházást, jobb körülményeket teremtve ezzel. A 200 fürdőzőre tervezett szabadstrand a hét minden napján reggel 8-tól 20 óráig látogatható.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyöngyszemek a szegedi paneldzsungelben: csodaszép kerteket gondoznak a lakók - fotók

Gyöngyszemek a szegedi paneldzsungelben: csodaszép kerteket gondoznak a lakók - fotók
Szépen gondozott, hangulatos, kreatív kiskerteket találtunk a Budapesti körút környékén, a panelok… Tovább olvasom