Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Mossák a vízvezetéket

Szeged - Baktón és Új-Petőfitelepen mossa az ivóvízhálózatot a Szegedi Vízmű Zrt. hétfőtől péntekig 9 és 14 óra között. Éjszakai hálózatellenőrzés is lesz ugyancsak hétfőtől péntekig 22 és 6 óra között Baktó, a Baktói kiskertek, a Tápéi kiskertek és Kecskéstelep területén.
Átmenetileg nyomáscsökkenésre, vízhiányra lehet számítani. A víz zavarossá válhat, de intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas. A szolgáltató javasolja, hogy az érintett területek lakói előre vételezzenek a szükségleteiknek megfelelő mennyiségű vizet. Rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és -minőség. Kérik az intézményi és ipari fogyasztókat, hogy vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak. Ha a zavarosság, illetve a minőség nem javul a tisztítás után néhány órán belül, a szolgáltató hibabejelentő számain lehet jelezni (62/420-155, 80/828-882 vagy 62/558-855).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pörög a zöldségbiznisz a déli határon

Egyre többen járnak át Szegedről Szabadkára és környékére zöldséget, gyümölcsöt vásárolni. A rutinosak a piacig sem mennek el. Tovább olvasom