Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Ruzsai família nyerte a Közlekedik a család megyei döntőjét - fotók

A Csókás család képviseli majd Csongrád megyét az országos versenyen. A KRESZ-teszt mellett a felnőttek vezetéstechnikai pályán, a gyerekek kerékpáros akadálypályán mutathatták be ügyességüket.
A „Közlekedik a család" közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjét a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága április 13-án egy szegedi bevásárlóközpont parkolójában rendezte meg.
 
Közlekedik a család: közlekedésbiztonsági verseny megyei döntőjét rendezték meg Szegeden - GALÉRIA. Fotó: Kuklis István
A versenyen induló tizenkilenc családnak először KRESZ-tesztet kellett megoldania, majd egy elsősegély előadáson vehettek részt. Utána gyakorlati vetélkedő következett. A felnőttek személyautóval vezetéstechnikai pályát, a legfiatalabbak kerékpáros akadálypályát teljesítettek. A megyei selejtezőt a ruzsai Csókási család nyerte, így ők képviselik Csongrád megyét a 2019. június 22-23-i országos döntőn, amelyet Vas és Zala megyében rendeznek meg. A második helyet a zákányszéki Deme család, a harmadikat a szeged-kiskundorozsmai Hajnal család szerezte meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

22 ország fiataljai buliztak a szegedi Sportcsarnokban - galéria

22 ország fiataljai buliztak a szegedi Sportcsarnokban - galéria
Az SZTE Nemzetközi estjén jól megfértek egymás mellett a különböző kultúrák. Fellépett az X-Faktorban megismert Taka is, aki Szegeden tanul orvosnak. Tovább olvasom