Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Sybill a Ságvári udvarára készül

Jacobi Viktor legnépszerűbb operettjét, a Sybillt láthatja a közönség a Szegedről indult Kovács Zsuzsa rendezésében ma és vasárnap este fél 9-től a Ságvári gimnázium udvarán.
A cári Oroszország egyik városának pazarul berendezett szállodájában indul a történet: egymás után érkeznek a vendégek. Váratlanul betoppan a szökésben lévő testőrtiszt Petrov, hogy Sybillel együtt Párizsba utazzon. Néhány pillanat múlva megérkezik a kormányzó is, hogy letartóztassa Petrovot. Végszóra megjelenik Sybill is, aki erélyesen tiltakozik. A Kormányzó azt hiszi, hogy ő a Nagyhercegnő, akit báli estélyére vár.

Rengeteg félreértés és konfliktus után mindenki elnyeri méltó párját, s közben rengeteget nevetünk és szól Jacobi csodálatos muzsikája. A népszerű operett címszerepét Kalocsay Zsuzsa alakítja, Petrov szerepében Leblanc Győző lép fel, a Nagyhercegnőt az előadás rendezője, Kovács Zsuzsa játssza. A további főbb szerepekben Marik Pétert, Szirtes Gábort, Teremi Beatrixot, Bozsó Józsefet, Benkóczi Zoltánt, Bor Viktort láthatja a közönség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Igazoltan maradtak távol

Kalmár Ferenc MKDSZ-es önkormányzati képviselő maradt a legtöbbször távol a szegedi közgyűlés… Tovább olvasom