Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Szilágyi Annamária szívesen veszi kezébe a fakanalat

Jeles és ismert személyiségeket kérdezünk sorozatunkban arról, milyen programot választanak maguknak a hét végén, és azt szívesen ajánlják-e másoknak is. Most Szilágyi Annamária, a Szegedi Nemzeti Színház művésznője árulja el, mivel tölti szabadidejét.
– Ha sok üres órám lenne, ami egy színésznél nem feltétlenül van így, akkor aludnék – vallja be a pénteken bemutatott, új kisszínházi darab, a Beszélő fejek III. Susanja, Szilágyi Annamária. – Mondhatnám azt is, hogy ez a hobbink a párommal: grizzlytípusok vagyunk.

Bár elismeri, hogy szívesen venné, ha több szabadideje lenne, azt azért hozzáteszi: örül, hogy elfoglalt. A hét vége napjai leginkább takarítással, házimunkával telnek, illetve olyan feladatokkal, amelyekre hét közben nem jut idő. Így leginkább csak álomkép, hogy utazgassanak párjával. Szívesen járnának be külföldi és belföldi tájakat is. Görögországban voltak már, de szeretnék alaposabban megismerni a vidéket. A barátaik pedig Erdélyt ajánlják nekik.

Egy fárasztó színházi nap végén, mikor már nagyon leterhelte szellemét a munka, a művésznő pihenésképpen legszívesebben a televízió elé ül le. Kedvencei a logikai bukfencekkel tarkított krimisorozatok. Olvasásra sem sok ideje marad, esténként vesz a kezébe könyvet, de a kimerültség miatt hamar elszundít a lapok felett.

A karácsonyi készülődés neki is örömet okoz. Szüleihez utaznak Porcsalmára, ahol nagyon szeretnek lazítani. Bár édesanyja mindent elintéz egyedül, a család azért besegít neki olykor. Annamari tavaly bejglit sütött – életében először.

– Háromféle ízben készítettem az édességet: diós, mákos és kakaós is került az asztalra. Jól sikerült. Nővérem el sem akarta hinni, hogy én sütöttem, azt hitte, a boltban vettem – büszkélkedik a színésznő, aki hétköznapokon is szívesen veszi kézbe a fakanalat.

Arra a kérdésre, hogy mit ajánlana, mivel töltsék szabadidejüket az olvasók, azt felelte: nem egy programozós típus. Nagyon hiányoznak azonban az életéből a kirándulások, úgyhogy azt javasolja, tegyünk nagy sétákat a városban, ha lehetőségünk van rá. Jó lenne, ha mindenki békésen, boldogan készülődne az ünnepekre, és sokat foglalkozna szeretteivel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szenes Iván, a slágerkirály

Legalább három generáció nőtt már fel Szenes Iván slágerein. Az örökifjú dalszövegíró mestersége… Tovább olvasom