Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 14°C Még több cikk.

Szombattól 3 napig zárva! Aszfaltozzák a Szilléri-csomópontot

Szeged - Három napig lezárják a forgalom elől napközben az épülő Szilléri sugárúti körforgalom környékét: a Róna utca és a Csillag tér felől sem lehet majd behajtani.
Utolsó fázisába érkezett a Szilléri sugárúti körforgalom június végén elkezdett építése, amelyhez azonban forgalomkorlátozást kell bevezetni a Róna utcánál és Csillag téri körforgalomnál szombattól várhatóan hétfőig. Szombattól a teljes munkaterületen egyszerre aszfaltoznak: a munka a tervek szerint három napig tart. Emiatt – a tömegközlekedési járműveket kivéve – a Szilléri sugárútra a Róna utca és a Csillag tér felől sem lehet majd behajtani 8 és 17 óra között.
Fotó: Karnok Csaba
Fotó: Karnok Csaba
Az érintett területeken élőket és a szolgáltatókat a kivitelező KÉSZ Zrt. szórólapon értesíti, illetve ha a munkafolyamatok lehetővé teszik, igyekeznek rugalmasan megoldani az ott lakók autóinak ki- és behajtását, illetve parkolását. Hogy a munka és a közlekedés is zavartalanul folyjon, rendőrök segítik majd a forgalomterelést 8-tól 17 óráig. Természetesen a buszok és a trolik is csak arra a területre hajtanak rá, ahol már kihűlt az aszfalt.

Az aszfalt kihűlése után, várhatóan 17 órától másnap reggel 8-ig mindkét irányban lehet majd autóval közlekedni – utána pedig újra a már leírt forgalomkorlátozás lép érvénybe. Az egész napos kétirányú forgalom a Szilléri sugárúton várhatóan kedden áll vissza.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha alkatrész kellett, vitték, de elfelejtettek fizetni: tízmilliós bankhitelbe hajszolta a Szeviép Lipták Tibor cégét

Ha alkatrész kellett, vitték, de elfelejtettek fizetni: tízmilliós bankhitelbe hajszolta a Szeviép Lipták Tibor cégét
Jövő héten dönt első fokon a csődbűntett miatt indult Szeviép-perben a Szegedi Járásbíróság. Az ítélet meghozataláig mindennap bemutatunk egy embert vagy egy családot, akik belerokkantak az évek óta húzódó ügybe. Tovább olvasom