Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Tehetséges matematikus diákokat díjaztak Szegeden - galéria

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány ebben az évben 12 megyében rendezte meg a Megyei Matematikaversenyt - a mi megyénkben 177 diák nevezett.
A Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány ebben az évben 12 megyében rendezte meg a Megyei Matematikaversenyt, amelyen 326 iskola 5376 tanulója vett részt. Csongrád megyében most először tartották meg ezt a versenyt, amelyre 177 diák nevezett. A két forduló legeredményesebb 29 tanulóját hívták meg a tegnapi eredményhirdetésre, amelyet Szegeden, a Pro Musica Alapfokú Művészetoktatási Intézményben tartottak.
 
Tehetséges matematikus diákokat díjaztak Szegeden - GALÉRIA. Fotó: Karnok Csaba


A díjazottak közül Juhász Emma, a Szegedi Tisza-parti Általános Iskola 5. osztályos tanulója, Farkas Alma, a Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola 6. osztályos tanulója, Mező Levente, a Szegedi Zrínyi Ilona Általános Iskola 6. osztályos tanulója, Bencsik Bendegúz, a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium 7. osztályos tanulója és Szamkó Szabolcs, a Szegedi Bonifert Domonkos Általános Iskola 8. osztályos tanulója meghívást kapott a VI. Nemzetközi Magyar Matematikaversenyre is.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kakipárnától a jetimellényig: szétnéztünk a karácsonyi vásárban, és megtaláltuk Arya Starkot mellműtét után - fotók

A kakipárnától a jetimellényig: szétnéztünk a karácsonyi vásárban, és megtaláltuk Arya Starkot mellműtét után - fotók
Nélkülözhetetlen ajándéktárgyakat kerestünk a Széchenyi téri karácsonyi vásárban Szegeden -… Tovább olvasom