Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 26°C Még több cikk.

Utalni kell a kamarai 5000 forintot

Csongrád megye - Idén is március 31-éig kell befizetniük a kereskedelmi és iparkamarához tartozó vállalkozásoknak az 5000 forintos hozzájárulást.
Mivel ez a nap hétvégére esik, a gazdálkodó szervezetek április 3-áig teljesíthetik kötelezettségüket. A kamara szegedi, vásárhelyi, szentesi és makói ügyfélszolgálatai a húsvéti, ünnepi hosszú hétvégén zárva tartanak, személyesen tehát április 3-án, kedden fizethető be hozzájárulás. Utalni még praktikusabb, a 10918001-00000010-56060217 bankszámlaszámra – a közleményben legyen ott az adószám és az, hogy „kamarai hozzájárulás".

A már 5 évvel ezelőtt bevezetett intézkedés előnye, hogy feltérképezhetővé tette a működő vállalkozásokat Magyarországon, és ingyenes szolgáltatásokat is hozott. A vállalkozások mindennapjait érintő témákban – adózás, munkaügyek, szakképzés, aktuális pályázati lehetőségek – nyújtanak rendszeresen tájékoztatást. Idén például több mint 300 fő részvételével az EU Általános Adatvédelmi Rendeletéről tartottak előadást Szegeden, és ezt további rendezvények követik a megye további városaiban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barátnője után szólt egy férfi, ezért összeverte

Úgy megverte a barátnőjét inzultáló férfit egy helybeli fiatal, hogy az súlyosan megsérült. Ellene… Tovább olvasom