Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Vitába torkollott egy tárgyalás a szegedi bíróságon, később tettlegességig fajult

Szeged - Feljelentő és feljelentett között alakult ki nézeteltérés egy tárgyaláson Szegeden, a bíróság épületében. A vita a tárgyalást követően folytatódott, majd az egyik fél bántalmazta vitapartnerét és annak hozzátartozóját.
A feszült hangulat már a tárgyalóteremben kialakult a becsületsértés miatt folyamatban lévő ügy terheltje és a feljelentő között február 16-án délelőtt. A vita a bíróság folyosóján folytatódott, majd a feljelentett, egy 23 éves algyői férfi három alkalommal tarkón ütötte a másik fél testvérét. Nem sokkal később, az épület bejáratánál a korábbi ügy sértettjét is bántalmazta, annak ellenére, hogy a biztonsági őrök korábban már szétválasztották a feleket.

A rendőrök a férfit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították. Kihallgatása során beismerő vallomást tett. Ellene garázdaság és könnyű testi sértés megalapozott gyanújával indult eljárás - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Röfi buli Deszken - galéria

Röfi buli Deszken - galéria
Évek óta szerveznek a deszki néptáncosok röfi bulit, aminek lényege, hogy a gyerekek megismerkedjenek a disznóvágás hagyományával. Tovább olvasom