Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Első fokon pert vesztett a Szentes

Elutasította a bíróság a szentesi önkormányzat azon keresetét, amelyben a város azt kérte, helyezze hatályon kívül a Szegedi Törvényszék a Szentes Spa & Medical Kft. bizonyos határozatait.
A projektcégről korábban megírtuk, turisztikai beruházásokra jött létre, többek között a Petőfi Szálló felújítása is a tervei között szerepelt. A cég kisebbségi tulajdonosa az önkormányzat. A város szerint a 61 százalékos üzletrésszel rendelkező többségi tulajdonos IPM Kft. olyan határozati javaslatokat támogatott, amelyek sértik a kisebbségi tulajdonos érdekeit – írta lapunkhoz eljuttatott közleményében Demeter Attila szentesi alpolgármester.

A város szerint a többségi tulajdonos egyebek mellett a képviselő-testület előzetes tájékoztatása nélkül hozott döntéseket, és nem állított fel felügyelőbizottságot. A napokban lezajlott tárgyalás során a bíróság szabályosnak ítélte a Szentes Spa & Medical Kft. működését. Az elsőfokú ítélet nem jogerős, az indokolás áttanulmányozása után várhatóan fellebbezést nyújt be az önkormányzat – tájékoztatott a szentesi alpolgármester.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Extrém kaland Szentesről Csongrádra tekerni

Annak, aki Szentesről Csongrádra teker, háromszor kell kereszteznie a 451-es utat. Tovább olvasom