Délmagyar logó

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

Koncertekkel jön az Advent Szentesre

Vasárnap nyit a karácsonyi vásár, hétfőn pedig felgyúlnak az ünnepi fények Szentesen. Különleges lesz az idei adventi időszak, a szervezők egy igazi szuperkoncertet is a városba hoznak.
Igazi változatosságot ígérnek a Karácsony környéki programok Szentesen. Vasárnap délután, az első adventi gyertya meggyújtásával nyit a karácsonyi vásár, majd hétfőn fényárba borul a város, délután négykor gyújtják fel Szentes ünnepi díszkivilágítását.

A karácsonyi vásár a Kossuth téren várja a szentesieket, a tea, forraltbor és kürtős kalács mellett kisebb koncertekkel és produkciókkal.

Az ünnepi időszak egyik legnagyobb eseménye Presser Gábor és Ruzsa Magdi közös koncertje lesz. A szervezésben oroszlánrészt vállalt Ombódi Csilla és a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány. A tavalyi Zorán-koncert után idén sem maradtak adósak a nagy nevekkel. Ombódi Csilla elárulta, jövőre Koncz Zsuzsát és Bródy Jánost szeretnék Szentesre csábítani.

Szekeres Adrienn is „hazatér". Az énekesnő eredetileg csak jövőre adott volna koncertet Szentesen, de annyian keresték meg a szervezőket, hogy mégis sikerült megszervezni egy idei fellépést.

Aki pedig a koncertek között jótékonykodni szeretne, az az önkormányzat Kabinet Irodájába vihet használt, de még jó állapotú ruhákat, illetve mesekönyveket. A ruhák a szentesi kórház Sürgősségi osztályára, a könyvek pedig az Anyák Átmeneti Otthonába kerülnek majd.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Versenyeztek a jövő gépészei és kereskedői - Fotó

Versenyeztek a jövő gépészei és kereskedői - Fotó
Két szakmacsoporttal is megismerkedhettek egy versenyen az általános iskolások a szentesi… Tovább olvasom