Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Szeviép-ügy: Szentesen 14 vállalkozó nyújtott be kárigényt

Szeviép-ügy: Szentesen 14 vállalkozó nyújtott be kárigényt
Szeged és Hódmezővásárhely után Szentesen is sajtóeseményen jelentették be szombaton: kártalanítják a Szeviép-károsultakat.
 Az ügyet lapunk folyamatosan követi. A ki nem fizetett cégek a Szeviép alvállalkozóiként, nagyberuházásokban vettek részt. Megírtuk: a napokban hatályba lépett az a kormányrendelet, amely rendezi a 8 éve tartó ügyet, az érintett, ki nem fizetett vállalkozók legfeljebb mintegy 62 millió forintot kaphatnak.
Juhász Tünde  kormánymegbízott elmondta, az érintett vállalkozók  az ország bármely kormányablakánál jelezhetik a kárigényüket.
Juhász Tünde kormánymegbízott elmondta, az érintett vállalkozók az ország bármely kormányablakánál jelezhetik a kárigényüket.
A szombati szentesi eseményen az ügyet Szabó Bálint jogász, a Szeviép-ügy károsultjainak egy részét képviselő Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője ismertette. Juhász Tünde kormánymegbízott szavai szerint a vállalkozók az ország bármely kormányablakánál jelezhetik a kárigényüket, Farkas Sándor országgyűlési képviselő pedig a tisztességes üzleti magatartás fontosságát hangsúlyozta.

Az eseményen az ország minden tájáról összesen 14 vállalkozó kereste fel a Szentes Járási Hivatalban működő kormányablakot, hogy benyújtsa a kárigényét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Februárban tűnt el Szentesről egy kislány - látta?

Februárban tűnt el Szentesről egy kislány - látta?
A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy szegvári lány megtalálásában. Tovább olvasom