Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

˝Természetes, hogy az ember újságot járat˝ - Az egyik legrégebbi olvasónkra bukkantunk

Szentes - Elképzelhető, hogy egyik legrégebbi olvasónkra bukkantunk. Marika néni 1950 óta olvassa a Délmagyarországot, most Hűséges előfizetőink játékunkon kerámiaserpenyőt nyert.
Egyik leghűségesebb előfizetőnknek kedvezett a szerencse, Katona Kiss Zoltánné Marika néni már 68 éve olvassa a Délmagyart.

– 1950-ben házasodtunk össze a férjemmel, akkor még anyósoméknál laktunk, oda járt az újság, nála olvastuk. Aztán 60-ban költöztünk el a saját házunkba, azóta folyamatos az előfizetésünk. Ez a második nyeremény életemben, egyszer egy szilveszteri utazáson nyertem egy palack pezsgőt. Nem vagyok túl szerencsés – mesélte Katona Kiss Zoltánné.
Marika néni már ritkán főz, de a serpenyőt biztosan kipróbálja. Fotó: Majzik Attila
Marika néni már ritkán főz, de a serpenyőt biztosan kipróbálja. Fotó: Majzik Attila
A kilencvenegy éves Marika néni könyvtáros volt, így érthető, hogy mindene az olvasás, elejétől a végéig átnézi a lapot. – Természetes, hogy az ember újságot járat. Én a Délmagyar mellett két magazinra is előfizetek. Érdekelnek az aktuális politikai események és a helyi hírek, azokat mindig elolvasom. Mire reggel felkelek, már itt van az újság. Az az első, hogy átolvasom – beszélt az olvasás szeretetéről előfizetőnk.

A nyugdíjas asszony a kerámiaserpenyőnek is örült, bár már nem igazán szokott főzni. – Még nem volt ilyenem, itt az ideje, hogy kipróbáljam. Majd sütök benne tojást – mondta.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A betegeket édességcsomaggal lepték meg - Lélegeztetőgépet kapott a szentesi kórház - Fotók

A betegeket édességcsomaggal lepték meg - Lélegeztetőgépet kapott a szentesi kórház - Fotók
Újszülött-lélegeztetőgépet vitt ajándékba a szentesi Bugyi István Kórház gyermekosztályának… Tovább olvasom