Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Várandós nővel tartottak kórházba Szentesen, beléjük rohant egy másik autó: megszületett a kisfiú

A várandós asszony beszorult a járműbe, a mentőkkel közösen emelték ki a tűzoltók. A kisfiú a kórházban megszületett, a körülményekhez képest mindketten jól vannak.
Az édesapa nagynénjétől kaptuk az információt: megszületett a kisfiú, a körülményekhez képest ő és az anyukája is jól vannak. "Az unokaöcsém sérült meg a legjobban, agyrázkódása lett, nem emlékszik semmire. Az anyuka ma feküdt volna be a kórházba, holnap akarták császározni, mivel nagy volt a baba, és farfekvéses. Úgy tudom jól vannak, nagyobb baj nem történt velük. A sofőrről még nincs információm, egy ismerős vitte őket nagymágocsi otthonukból Szentesre. Az anyuka nagymamájától kaptuk az értesítést" - tudtuk meg.

Kicsivel később kiderült: a sofőrnek nagyobb baja nem lett, zúzódásai vannak, de elengedték haza. "Anyuka az altatás hatása alatt van, apuka a sürgősségin, infúzión, mindene fáj. Benn tartják. Sokkot kaptak mindketten" - tájékoztatta portálunkat az édesapa nagynénje.

Kommentelőnk írta a facebook poszt alá: tavaly hét hetes terhes volt, amikor ugyanebben a kereszteződésben belerohantak. Kedves olvasóink, vezessenek ennél sokkal óvatosabban - ne csak ebben a kereszteződésben, hanem mindenütt!Korábban írtuk:
Négyen sérültek meg, köztük egy terhes asszony, amikor összeütközött két személygépkocsi Szentesen, az Arany János utca és az Ady Endre utca kereszteződésében.
 
Várandós nővel tartottak kórházba, beléjük rohant egy másik autó Szentesen - GALÉRIA. Fotó: Donka Ferenc
 
A kórházba tartott egy terhes nővel a Ford személygépkocsi, amikor neki jobbról egy Volkswagen figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás táblát és fékezés nélkül belehajtott a Ford oldalába. Mindkét autó az útszéli padkának csapódott. A Fordban 3 személy ült, köztük a terhes nő is, aki beszorult a járműbe, őt a műszaki mentést végző szentesi tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki. Mindhármukat és a Volkswagenben egyedül utazó férfit is kórházba szállították.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szentesi Keret Mindszenten - kiállítás a Magyar Fotográfia Napja alkalmából

A mindszenti Keller Lajos Városi Könyvtár és Kulturális Központ és a Szentesi Fotókör a Magyar Fotográfia Napja alkalmából kiállítást rendezett Keret címmel. Tovább olvasom