Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Ádám Tamás titkolta kilétét, a szomszédok azt sem tudták, kit tisztelhetnek benne

Minden este törzshelyén sörözgetett és jókedvűen bandukolt haza, de az utóbbi hetekben lehajtott fejjel járkált, és már vissza sem köszönt szomszédainak. Környezete szerint Ádám Tamáson látszott, hogy baj van.
A 66 éves színművészt csütörtök délelőtt, fővárosi otthonában találták holtan. Sajtóhírek szerint, a helyszínelés után két szatyor gyógyszerrel távoztak a szakemberek. Ádám Tamás halálának körülményei még nem tisztázottak. Környezete csak találgat. - írja a BorsOnline.

A Bors is felkereste a színész Szövetség utcai otthonát, ahol a szomszédok így utólag már úgy vélik, látszott, hogy baj van.

Nem sokat beszélgettem vele, általában csak köszöntünk, de az utóbbi hetekben már az is elmaradozott a részéről. Látszott, hogy nincs jó állapotban, és nagyon elvan a gondolataiban.

– mondta az egyik szomszéd, aki a tragédia után tudta meg, hogy kivel is lakott egy házban.

Nem gondoltam, hogy ő az, nem ismertem fel, pedig 1-2 éve már itt laknak. A szakáll miatt nem tűnt fel, hogy Ádám Tamás az, akivel naponta összefutok. Sőt, úgy tűnt, hogy nem is akarta, hogy tudjunk a híres szerepéről.

Fotó: BorsOnline
Fotó: BorsOnline

Időközben több szomszéd is ajtót nyitott lapunk munkatársának, és mindenki sajnálkozva mesélt a történtekről, de egyikük sem tudta, hogy ismert színész volt a lakótársuk.

Itt laknak a feleségével. A mellettük levő lakásban a lánya és a párja él kicsi gyermekükkel, Samuval. Nagyon rendes család, teli van virággal körülöttük minden, ebből is tudtam, hogy rossz emberek nem lehetnek. Igazi művész család, a lány fest, de azt nem tudtam, hogy a nagypapa Ádám Tamás.

– mondta egy másik ott lakó, aki teljesen ledöbbent a halálhíre hallatán, pár napja ugyanis még látta, ahogy a gangon gügyög imádott kis unokájának.

Lapunk kereste telefonon, de nem sikerült elérnie az elhunyt színművész fiát, a Roy és Ádám Trió zenekar gitárosát, Nagy Ádámot. Lánya, Judit sem elérhető, de ő édesapja közösségi oldalán a tragédia estéjén pár gondolatot megosztott.
„Apa némi hatásszünet után végre üzent: Ideát minden eléggé stöpec. Végre nincs huzat, nem beszélnek mellé(ja és nem is kerül annyiba)! Aki kívácsi hamar megöregszik! Aki meg nem hiszi járjon utána. Ölellek benneteket! Naccsanyi"
– búcsúzott szeretetteljes sorokkal kisebbik gyermeke. Törzshelye, a Dohány utcai sörbár is elköszönt a színésztől. Ottani ismerősei értetlenül állnak az események előtt. Összeszorult torokkal, könnyes szemmel, üres székére tekingetve, halála napján is várták őt. Mindhiába.

„Nagy Sanyi Ádám Tamás! Mi itt vagyunk a törzshelyeden Tamás Vargaval. Hol vagy? Mikor jössz már?"– üzenték barátjuknak az interneten.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiderült, hogy Palvin Barbi kapcsolatban van-e - És nem is akárki a párja (fotó)

Kiderült, hogy Palvin Barbi kapcsolatban van-e - És nem is akárki a párja (fotó)
Most már hivatalos a modell és az amerikai színész kapcsolata: Tovább olvasom