Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Annyira berúgott egy orosz férfi, hogy a következő palack borért páncélozott járművel ment - VIDEÓ

Egy katonai iskola parkolójából kötötte el a járművet, amivel betört egy üzletbe.
Üzletnek hajtott szerdára virradóra egy férfi az észak-oroszországi Murmanszki területen fekvő Apatyiti településen, majd átmászott a kirakat törmelékén egy üveg borért - jelentette a Hibinform helyi hírügynökség, majd a közösségi médiában egy videó is megjelent a történtekről.
 


Az értesülések szerint ittas férfi a fegyvertelen lánctalpas szállítójárművet egy katonai iskola parkolójából kötötte el. Áthajtott egy erdőségen, a településen nekiment egy parkoló autónak is, míg végül a szupermarketnél kötött ki, és bezúzta a kirakatát.

A közösségi médiában megjelent felvételek tanúsága szerint a férfi kiszállt a csapatszállítóból, röviden szemügyre vette az általa okozott pusztítást, majd bemászott az üzlethelyiségbe. A húszas évei végét taposó férfi nem tanúsított ellenállást, amikor a rendőrök őrizetbe vették egy üveg lopott borral a birtokában. A felvételen látható szemtanúkat nem különösebben kavarták fel a történtek.
 


"Tulajdonképpen egy fickó ellopott egy páncélozott járművet (...) és bement egy boltba, hogy reggelre feltöltse a készleteit" - írta le a jelenetet a közösségi hálón valaki, aki videóra vette a hóval borított helyszínt otthona ablakából.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

James Francót szexuális kényszerítéssel vádolták meg

James Francót szexuális kényszerítéssel vádolták meg
Cáfolta a friss Golden Globe-díjas James Franco azt az állítást, hogy szexuális kényszerítéssel élt… Tovább olvasom