Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Jógastúdióját is elbukhatja Pécsi Ildikó menye

Pécsi Ildikó menye, Pártos Csilla jól menő, elit jógastúdióját is férje, Csaba családjának köszönheti.

A botrányos válás újabb fordulatot vett, ugyanis a Bors megtudta: miközben Pártos Csilla nem akar kiköltözni Pécsi Ildikóék hatalmas ingatlanjából, visszamenőlegesen havi 150 ezer forintos tartásdíjat követel, ügyvédje szerint pedig nem tudja feldolgozni, hogy húsz év együttélés után egy forint nélkül akarják utcára tenni, addig Budapest legelitebb helyén, a Rózsadombon működteti saját jógastúdióját, amit Pécsiéknek köszönhet - írja a Bors.

Csilla 2011-ben kft-t alapított a jógaoktatáshoz, amelyben, a Bors információi alapján, az apósa és az anyósa pénze is benne van, így akár az is előfordulhat, hogy hiába a teltházas órák veszélybe kerülhet Pártos Csilla stúdiója.

– Az ügytől elvonatkoztatva, általánosságban elmondható, hogy első körben az ajándékozás megállapodása dönt, ami valakinek a különvagyonát gyarapítja. Amennyiben a juttatás a család megélhetését finanszírozta, a meglévő életszínvonalát támogatta, akkor a vagyonközösség részét képezi, vagyis elszámolás tárgya lehet - mondta el a lapnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.
 

Borsonline.hu

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Édenes potyát akart Görögországban Győzike

Bejelentkezett egy görögországi nyaralásra Gáspár Győző, és még koncertet is ígért, csak ne kelljen… Tovább olvasom