Hallgassa élőben!

Pápai Joci túlzásba viszi az aggódást

Joci mindig is „para­papinak” vallotta magát, de amióta a kisfiának, Zalánnak eltört a sípcsontja, azóta végképp. Óvja, félti a gyermekeit, noha tudja, hogy nem lesheti minden mozdulatukat.

Bár néha tényleg túlzásba viszem az aggódást, a gyerekeimnek ebből igyekszem a legkevesebbet mutatni – kezdte a családapa a HOT! magazinnak.

Azonban a jelenlegi helyzet, amiben a koronavírus miatt vagyunk, megint teljesen más. De mint mindig, édesapaként most is muszáj helytállnom, pedig bevallom, én is kétségbe vagyok esve. A fiamat a törés miatt kontrollvizsgálatokra kellene vinnem, de nem tudom, és ez aggaszt. Azonkívül el vagyunk szeparálva az idős szüleimtől, a testvéreimtől, amit lelkileg mindannyian nagyon nehezen viselünk. Rendkívül összetartó család vagyunk, belegondolni is fáj abba, hogy akár hetekig nem láthatjuk egymást. De most ez van, nincs mit tenni. És ha ez nem lenne elég, még hipochonder is vagyok, szóval nem egyszerű most velem

– mosolyodott el végül Joci.

 

A karantén érthetően az énekes gyerekeit, a kilencéves Zalánt és a tizenöt éves Hannát is megviseli.

Mondanám, hogy a gyerekek legalább azt élvezik, hogy nem kell iskolába menniük, de hát ez sincs így. Nekik sem tesz jót sem a bizonytalanság, sem az, hogy össze vannak zárva az őseikkel; érthetően hiányoznak nekik a velük egykorú barátaik. Ettől függetlenül igyekszünk meglátni a jót. Ezer éve nem töltöttem ennyi időt a családommal, mint most, és ez igencsak ránk fért. A zene, még ha más formában is, a mindennapjaim része, és továbbra is készülök a júniusi Budapest Park-beli koncertemre, amit ha Isten is úgy akarja, akkor meg tudok tartani – tette hozzá a sztár, aki a munkával sem szeretne teljesen leállni.

Hozzászólások

Belgiumban megtiltják a nem elengedhetetlen célból történő utazásokat
Január 27-től a beutazókat és az országból kiutazókat csak érvényes indokkal engedik át az országhatáron.
Több halálesetet okozhat a vírus új brit variánsa
A vizsgálati eredmények alapján az eddig kidolgozott vakcinák az új vírusváltozattal szemben is ugyanolyan hatékonyak.
Napokig várta beteg gazdáját a kórház előtt egy kutya (videó)
Az agyembóliával kezelt török férfi lánya többször is megpróbálta hazavinni a kutyát, de az mindig megszökött és visszatért a kórházhoz.
Kidobta a barátnője, még aznap lottómilliárdos lett
Ugyanaznap élte meg a poklot és a mennyet a férfi.
Az AstraZeneca 60 százalékkal csökkenti az EU-nak szánt szállítmányokat
A cég március végéig mintegy 80 millió adag védőoltást tervezett szállítani az EU 27 tagországának.
Hopp Csilla ügyvédje: nem hagyom, hogy egy gyászoló anyát újra a helyszínre rángassanak!
Újra kisfia elvesztése helyszínére rángatnák Hopp Csillát. Ügyvédje nem engedi, hogy az asszony újra összeomoljon.