Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 21°C | 32°C Még több cikk.

Férfitáska gazdáját és elveszett rendszámtáblát keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!

Elveszett rendszám
Deszki olvasónk október 17-én elhagyta utánfutója rendszámát hátlappal együtt (XMA-053) Kalocsa és Szeged között. A megtaláló jelentkezését a 30/550-1349-es telefonszámon vagy a franyo.z@freemail.hu e-mail-címen  várja.

Elhagyott táskát talált
Olvasónk a 62/431-922-es számról jelentkezett, mert talált Újszegeden, a MÁV-rendelőhöz közel egy kis méretű kék férfi válltáskát egy padon. A benne lévő iratokból úgy gondolja, hogy egy egyetemistáé, Kiss Olivér Richárdé lehet. A tulajdonos olvasónkat telefonon tudja elérni.

Meglett a fényképezőgép
A 20/823-2724-es számról jelentkező olvasónk szeretné megköszönni a becsületes megtalálónak, hogy visszajuttatta neki a fényképezőgépét. Nagyon hálás! Elhagyta azt ugyanis 19-én este a 4-es villamoson, de a vezető leadta a központban, így visszakerülhetett jogos tulajdonosához.

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elveszett puma táskát keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom