Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Így néz ki az év első szuperholdja Csongrád megye felett - olvasóink lefotózták

Megírtuk jó előre: szerdán érdemes lesz lesni az eget. Olvasónk sikerrel járt, elküldte nekünk az eredményt - gyönyörködjenek benne Önök is!
Megírtuk: három ritka jelenség lesz látható egyszerre szerda éjjel. Csillagászok szerint 150 éve nem volt példa arra az égi jelenségre, ami szerda délután bekövetkezik. Nem egyszerűen teliholddal, de "szuperholddal" búcsúzik a január. Szerencsés időjárási viszonyok esetén egyszerre figyelhetjük meg, milyen az a "kék hold", a "vérhold" és még holdfogyatkozás is lesz ezen a napon, de ez sajnos hazánkban nem lesz látható. Olvasó-tudósítóink szerencsével járat: íme a szuperhold a megye felett!
 
Így néz ki az év első szuperholdja Csongrád megye felett: olvasói fotók - GALÉRIA

Fotó: olvasó-tudósító/Balazs0804
Fotó: olvasó-tudósító/Balazs0804


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Végre termőre fordult a szegedi gumicukorfa

Végre termőre fordult a szegedi gumicukorfa
Úgy tűnik, jól érzi magát városunkban a különleges növény, egészen sok termést hozott. Tovább olvasom