Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 20°C | 28°C Még több cikk.

Megtaláltuk a Black Friday legjobb ajánlatát - és ez nem átverés!

Ennél jobb ajánlattal aligha találkozhattunk Fekete Pénteken. Bár óva intenek minket az átverésektől, megtaláltuk azt a hirdetést, amely nem árul zsákbamacskát.
Nem tudni, olvasónk mit keresett pontosan az egyik internetes oldalon, de minden bizonnyal ráakadt a Black Friday legjobb ajánlatára. Egy igazán anyag-gazdag, masszív kapafejet árult a hirdető, a Balck Friday-re való tekintettel 25 százalékos akcióval, mindössze pár száz forintért.

Ha például Önt már verték át Black Friday ajánlattal, ma erről kérdezheti és kérheti a fogyasztóvédők tanácsait>>

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eljött a vasárnap este, mutatunk egy igazi tahó parkolást - fotó

Eljött a vasárnap este, mutatunk egy igazi tahó parkolást - fotó
Ezen a szép szegedi járdán épp nem jár senki - eztán meg nem is fog, gondolhatta a sofőr. Tovább olvasom