Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Most már tényleg ősz van - megmutatjuk olvasóink fotóit, küldjön Ön is őszi képet!

Használja ki a szép időt, sétáljon egyet és fotózzon! Kedvcsinálónak mutatunk néhány képet, mobillal és kompakt géppel készültek. Olvasóink is küldtek már őszi fotókat.
Ha fényképezőgép nem is, telefon szinte mindenkinél van, amikor sétálni, munkába, ügyet intézni indul. Gyönyörű ilyenkor a Füvészkert, a Tisza-part, de otthon, a kertben is el lehet kapni szép őszi pillanatokat. Kedves olvasóink, milyennek látják az elhúzódó vénasszonyok nyarát? Ha készítettek képet, küldjék be nekünk, ha nem, fotózzanak! Persze nem csak telefonos fotókat várunk, legegyszerűbb lehetőségként említettük.
Megmutatjuk olvasóink őszi fotóit - GALÉRIA


 
Most már tényleg ősz van - GALÉRIALegyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ma hajnalban már fagyott Szegeden - fotó

Ma hajnalban már fagyott Szegeden - fotó
Közeleg a tél, de most már tényleg. Tovább olvasom