Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Szegedi fotós támadja a Kisvirág teraszát

Szeged - Dusha Béla szerint Szeged elveszti egyik legszebb terét, ha megnyitják a Kisvirág "lakodalmas sátrát".
Nem mindenki örül annak, hogy Gyuris László, az A Capella Cukrászda tulajdonosa megnyitja a Kisvirágot. Dusha Béla szegedi fotós szerint "méretes lakodalmas sátor készült Szeged (volt) legszebb terén - álláspontját a közösségi oldalon is közzétette.A Virág terasza régebben sem foglalt kisebb helyet, mondjuk akkor valóban nem sátor, hanem ernyőrengeteg takarta el a teret. Természetesen a szegedieknek a Klazuál téren kipakoló Virág éppúgy a városképhez tartozott, mint az üres téren át látszó Démász épület.

Régebben sem volt üresebb. Archiv fotó: Karnok Csaba
Régebben sem volt üresebb.
Archiv fotó: Karnok Csaba

Megnéztük az önkormányzati tulajdonú Szegedi Szabadtéri Játékoknak is fotó Dusha Béla profilját, úgy tűnik követői, hozzászólói szerint Szeged igénytelen. Egy szegedi vendéglátós szerint "Szeged végre megtalálta pályázat útján az ideális befektetőt. Kérlek gratuláljatok neki. Gyuris Laci a szakmája levizsgázott Cukrász Mestere...", de olyan is akadt aki védelmébe vette a cukrászt és azt írta: "A Virágh cukrászda Szeged egyik kult helye volt, van és lesz. Végre a Hungi után egy vendéglátóhely újra indul. Még a Hági várat magára... Gyuris Laci minden segítséget megérdemel, felébresztette Csipkerózsikát az álmából."

A teljes méretért kattintson a képre>>
A teljes méretért kattintson a képre>>

A teljes méretért kattintson a képre>>
A teljes méretért kattintson a képre>>


Ki engedte meg?, Jézus, Mária! Csak nem azt akarják mondani, hogy "ez" itt is marad?!, Hát ez ciki! - írják a fotós ismerősei. Egy kommentelő szerint "Sajnos Szegeden az igényesség belőlünk a helyi lakosokból is kiveszett. A diákok akik úgy 30 ezren vannak, csak ehhez az igénytelenséghez alkalmazkodnak! A város vezetése pedig minősíthetetlen az utóbbi időben"

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ekkora plüsse csak a Vasembernek volt

Tony Stark vett élete párjának hasonló mérettek rendelkező plüsmacit a Vasember 3-ban. Ön venne… Tovább olvasom