Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Trolitolással indult a reggel Szegeden: a Bakay-n és a Bartók téren is az utasok segítettek a járműveken - fotók

Ha jön a baj, akkor jön rendesen: két trolinak is nehezen indult a reggele szerdán. A Bartók téren is az utasoknak kellett életet lehelni a járműbe, és a Bakay utcában is. Utóbbi helyen olyan jól sikerült megállnia, hogy a túloldalon parkoló autó miatt az egész utca mindkét irányba bedugult.
Nem csak nekünk indul a reggel a nehezen: ma két trolinak is igen rossz napja volt, legalábbis a reggelük nem sikerült túl fényesen. Nem tudott elindulni a Bartók téri megállóból az egyik, és mivel itt az út egy sávra van szűkítve, az utasok tolták arrébb a járművet, hogy legalább itt kevésbé duguljon be az utca.
Fotó: Olvasónk
Fotó: Olvasónk
A "dugulás-elhárításon" dolgoztak a troli utasai is reggel a Bakay Nándor utcában, ahol szintén megadta magát egy csápos jármű.
Fotó: Olvasónk | Zuszanna
Fotó: Olvasónk | Zsuzsanna
A helyzetet súlyosbította a túloldalon, az út szélén parkoló autó, így nem csak a troli mögött araszolt mindenki, hanem a szembeforgalom is elvérzett.
Fotó: Olvasónk | Zuszanna
Fotó: Olvasónk | Zsuzsanna
Ennek köszönhetően már a Bakay végén lévő körforgalomban se lehetett közlekedni.
Fotó: Olvasónk | Zuszanna
Fotó: Olvasónk | Zsuzsanna


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabálytalanul közlekedő kutyát tartóztattak fel a rendőrök a Széchenyi téren

Szabálytalanul közlekedő kutyát tartóztattak fel a rendőrök a Széchenyi téren
A városban járó tudósítónk vette észre a gyors intézkedést, mind a kutyus, mind pedig a közlekedők… Tovább olvasom