Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 25°C Még több cikk.

Unja a virslit és a lencsét szilveszterkor? Van egy ajánlatunk!

Az ember eltelik a karácsonykor és szilveszterkor szokásos ételekkel, süteményekkel, és sokszor valami különlegesre vágyik. Ha unja már a bejglit, a halászlét és a csirkéből vagy disznóból készült finomságokat, akad még egy lehetőség!
Olvasó-tudósítónk jelezte, az egyik szegedi húsüzlet kínálatában nem csak a szokásos áruk szerepelnek: csirkecomb, pulykanyak, vagy kacsa - semmi különös, az emberek ezeket gyakran keresik. Viszont bármennyire is a gasztroreformok korát éljük, mindenben keressük az újat és a kicsit különlegeset, azt még nem olvastuk sehol, hogy az üvegesre pirított hagyma után a megtisztított denevért dobjuk a fazékba. Arról viszont végképp fogalmunk sincs, hogy a 330 forintos ár jónak vagy rossznak számít a denevér esetében.
 
Fotó: Kiss Tibor
Fotó: Kiss Tibor

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Töltött káposzta, ahogy még soha nem látta - fotók

Töltött káposzta, ahogy még soha nem látta - fotók
Olvasónk mosolyt akart csalni az emberek arcára, ha már karácsony. Sikerült. Tovább olvasom