Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a szeptember 21-i koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Nyári Violetta
16, Kömpöc

Nyári Violetta vagyok, 16 éves, Kömpöcön élek. Jelenleg gimnáziumban tanulok, jövőre érettségizem. Hobbim a lovaglás. Hatévesen estem szerelembe a lovakkal. Nagy álmom vált valóra azzal, hogy két gyönyörű ló gazdája lehetek. Kisgyermek-lovagoltatással szeretnék foglalkozni, hogy ők is átélhessék a lovak által nyújtott élményeket és érzéseket. Azért jelentkeztem a szépségversenyre, mert ez segít abban, hogy jobban szeressem magam és erősíti az önbizalmamat. 

Violetta 168 centiméter magas, csillagjegye bika. Kedvenc étele a gombapörkölt galuskával és levendulás teát fogyaszt szívesen. Kedvenc zenéje The Greatest Showman: A Million Dreams. Kedvenc illatai közé tartoznak a gyümölcs illatú parfümök.