Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Az MSZP szerint csődközeli helyzetben van a Fidesz

A Fidesz 2 milliárd forintos adósságot görget maga előtt, legalább is ez derül ki az ellenzéki párt 2007-es pénzügyi beszámolójából - mondta szerdai tájékoztatóján az MSZP szóvivője.
Nyakó István szerint azért sürgeti a Fidesz az előrehozott választásokat, hogy előre meneküljön a hitelezők elől.

"Hogyan bízhatnák az emberek egy olyan pártra az ország sorsát, amely saját gazdasági helyzetét sem tudja megoldani" - fogalmazott Nyakó István. A szóvivő szerint az ellenzéki párt adósságának is köszönhető, hogy "országos közpénzelszívás" működik a Fideszben. Nyakó István ezzel olyan megbízásokra utalt, amelyeket Fideszhez közeli vállalkozások nyertek el fideszes önkormányzatoktól.

Nyitrai Zsolt fideszes képviselő rövid közleményben reagált, azt írta: "a szocialistáknak inkább azzal kellene foglalkozniuk, hogy kormányuk naponta több mint 6 milliárd forinttal növeli a magyar emberek jövőjét elzálogosító államadósságot".

Olvasóink írták

 • 11. legal 2008. április 25. 09:20
  „Idézet Nyakó Istvántól: "Hogyan bízhatnák az emberek egy olyan pártra az ország sorsát, amely saját gazdasági helyzetét sem tudja megoldani" - fogalmazott Nyakó István. Hát persze, ők (az MSZP) megoldja. A milliárdos vállalkozóvá lett Kapolyi László elvtárs finanszírozta 100 millióval Keller László volt közpénzügyi államtitkár Orbán Viktor és társai lejáratását célzó adatgyűjtését. A Kormány nem volt érintett, természetesen. Látja, Nyakó, ha a Fidesz oly csóró, honnét lenne pénze ilyen akciókra a szocialista politikusok lejáratására? Nos, ez a különbség a két párt között. Az MSZP tudja, megoldja.”
 • 10. ipiapacs 2008. április 24. 22:21
  „Így volt a Fidesz kormányzása idejében is, ők mindent a szőnyeg alá söpörtek,most is el akarják terelni a figyelmet róla. Jól jönne nekik egy kis EU pénz .Egy kis pénztologatással kiegyenlítenék a számlát.Persze abból amit az EU-tól Gyurcsány kiharcolt.”
 • 9. hévalaki 2008. április 24. 21:43
  „......Mindég eltértek a tárgytól. ..most nem az MSzP-ről van szó...vazze !@ .... kanyarodjatok csak vissza a témához....@
  ------az én bűnöm nem bűn, a te bűnöd vétek-----ha-ha-ha..”
 • 8. Goldmund 2008. április 24. 10:13
  „Mindenesetre megható, hogy Nyakó úr így aggódik a Fidesz pénzgyi helyzetéért.”
 • 7. legal 2008. április 24. 07:25
  „Hazánk államadóssága úgy 8 ezer milliárd forint. Két milliárd forint adóssága egy vidéki kisvállalkozónak is lehet, ostobaság ezt csődközeli helyzetnek beállítani egy országos nagy párt esetében. Piti összeg, piti "nyakas" emberke véleményével.”
 • 6. Dr Bubó 2008. április 24. 07:12
  „Mocskolódásért nem kell az MSZP-nek a szomszédba menni.
  Arról nem beszélnek, hogy ők mennyi hiányt okoztak az
  orzságnak?”
 • 5. Marcsikaa 2008. április 23. 20:56
  „Ez a Nyakó összetéveszti a Fideszt a szegény hazánkkal, mert már az van csődközelben, köszönve nekik.”
 • 4. Kért Elek 2008. április 23. 20:53
  „Na végre kibujt a szög a zsákból, csak az a baj, hogy ezt egy olyan párt állítja amelyik már rég hitelét vesztette a szavazók között.!!”
 • 3. Balogh Gábor 2008. április 23. 19:59
  „A gazdaság meg fellendülőben van, ugrik a pannonpuma, semmi baj sincs itt, ez sem elterelő hadművelet, áááá . . .
  bégé”
 • 2. maci52 2008. április 23. 19:57
  „Az építész azt mondta a bíróságon,azért nincs WC az épületben,mert ott a kommunisták fognak lakni,és azok minden szart a másikra kennek.”
 • 1. miracle 2008. április 23. 19:41
  „Tehát igaz.

  Ez volt aztán egy épületes cáfolat! Olyan fideszes féle. Mindegy mi a téma, már be van készítve a válaszkazetta, ami totál másról szó. Profi benne: Szijjártó.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Toborzó irodát nyitott a fővárosi rendőrség

Toborzó irodát nyitott szerdán a belvárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Az irodába… Tovább olvasom