Délmagyar logó

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 6°C | 16°C Még több cikk.

Csütörtökön újra Műgyűjtők Éjszakája Budapesten

Hetedik alkalommal rendezik meg a Műgyűjtők Éjszakáját csütörtökön Budapesten. A program délután öt órakor kezdődik, és éjfélig tart a szokott helyen: a galériás negyedben, a Falk Miksa utcában és környékén. 12 kiállítást is megnyitnak a Műgyűjtők Éjszakáján.
A hivatalos kezdés előtt egy órával, délután 4 órakor nyílik kiállítás a Galeria White-ban, a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány középiskolásoknak meghirdetett fotópályázatának legjobb alkotásait nézhetik meg az érdeklődők. Délután öt órakor a Násfa Antik Galériában Gvardián Ferenc kortárs szobrászművész alkotásaiból nyílik kamara-kiállítás.

A MissionArt Galériában pontban 17 óra 17 perctől láthatók Wahorn András szobrai és grafikái. A Körmendi Galériában illetve a Decker Antik és Design Galériába is este hat órakor nyílik kiállítás. A Galeria White-ban még egy tárlat lesz, de már este héttől: az 52. Velencei Biennálé egyik sztárja, Antonio Briceno venezuelai fotóművész képeiből.

Még este fél nyolckor is várják a közönséget kiállítás-megnyitóval - a Pintér Sonja Kortárs Galéria hat képzőművész munkáiból állította össze a tárlat anyagát. Ezúttal is lesznek koncertek a Műgyűjtők Éjszakáján. A Pintér Antikban Gerlóczy Zsigmond zongorázik este hattól, este héttől pedig a galériások zenélnek a Haas Modern Művészeti Galéria előtt.

A Pintér Antikban fél kilenctől David Yengibarian harmonikaművész koncertjét hallgathatja meg a közönség. A kiállításokról bővebb információ a www.mugyujtokejszakaja.hu oldalon olvasható. A következő Műgyűjtők Éjszakáját május 8-án rendezik meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Befolyással üzérkedéssel gyanúsítják Weiszenberger Lászlót

Befolyással üzérkedéssel gyanúsítják Weiszenberger Lászlót. A volt MSZP-s önkormányzati képviselő és… Tovább olvasom