Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Megszólalt a gyászoló Várkonyi András

Az ország Vili bácsija megtört, de sokat segít neki a közönség szeretete.
Példátlan emberi tartásról tett tanúbizonyságot Várkonyi András. A népszerű színész-sorozat­sztár a hétvégén a Szenior-mozgásprogram 10 000 órás vállalásán jelent meg, amely egy nagyszabású, ingyenes, közösségi belvárosi sétával vette kezdetét a Fővám téren - írja a Bors.

Az ország Vili bácsija látszólag szokott életvidámságával jelent meg a programom, miközben lelke mélyén minden szülő rém­álmát éli meg: alig egy hét­tel ezelőtt veszítette el sze­retett lányát, a mindössze 39 éves Várkonyi Andreát.

A színésznő hosszan tartó be­teg­ség után hunyt el, melyről édesapja mostanáig nem nyilatkozott a médiá­nak, de a Borssal kivételt tett, és szűkszavúan bár, de mesélt gyászáról.

– Mint tudják, vannak magánéleti problémáim. Próbálom őket kezelni, ha túltenni nem is tudom magam rajtuk. Igyekszem a munkámra koncentrálni, ez most nemcsak elfoglaltság, hanem lelki terápia is ezekben a nehéz időkben. Nagyon sokat segít nekem, ahogy a közönség szeretete és a sport is – mondta Várkonyi.

A mindig életvidám színész kissé meggyötörten, de annál na­gyobb szeretettel fotózkodott a rajongóival, akik szere­tetükről és részvétükről biztosították az ország Vili bácsiját gyá­szában.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három budapesti centrumkórház fejlesztésére írnak ki pályázatot

A dél-budai új centrumkórház építése mellett a másik két esetben összeköltöztetésről van szó. Tovább olvasom