Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Védőnőt vertek meg, mert azt hitték, gyámügyis

Egy védőnőt és a vele gyakorlaton lévő főiskolás lányt vert meg hétfőn egy nyírcsaholyi nő és az anyósa.
A védőnő, a főiskolás gyakornok és a gyermekjóléti szolgálat egy munkatársa azért ment ki a családhoz, mert azok felszólítás ellenére sem adatták be egy 15 hónapos babának a védőoltását. Később kiderült, hogy azért verték meg a védőnőt, mert azt hitték, hogy a vele lévő gyermekjóléti szolgálattól érkezett nő a gyámügytől jött és a gyerekeket vitte volna el.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a hétgyermekes anya és anyósa először csak szidta a három nőt. Az idősebbik asszony ezután a védőnőre támadt, ebben a menye is segített neki. Megütötték a gyakornoklányt is. Mindketten könnyebb sérüléseket szereztek az összetűzésben. A gyermekjóléti szolgálat munkatársa nem sérült meg.

Fülöp Gergely, a megyei rendőrség szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az összetűzés azért kezdődött, mert a család azt hitte, hogy a gyermekjóléti szolgálat munkatársa a gyámügytől jött, hogy elvigye a gyerekeket. A védőnő egyébként azt mondta, hogy a család többszöri felszólításra sem adatta be a védőoltást a babának, arra hivatkozva, hogy nem érnek rá. A védőnő a gyerek fejlődésében is talált kivetnivalót. A gyermeket ettől függetlenül valószínűleg beoltják majd, mert mint kiderült, nem az oltás ellen volt kifogása a családnak. Hasonló eset, hogy védőnőt támadnak meg nem gyakori a megyében - tette hozzá Fülöp Gergely. A két asszony ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt eljárást indított a rendőrség.

Olvasóink írták

 • 5. Kolompár Rómeó 2008. április 02. 09:02
  „Még több pénzt nekik! Még több beltenyészeti svédet az országnak! Adó- és járulékemelést az ingyenélők eltartására! Felháborító ez a rasszizmus, ami ebben az országban van!
  Egy jóérzésű ember megsajnálja őket és az adón kívül saját zsebből is örömmel ad nekik, persze azt is örömmel nézi, hogy kirabolja, kizsebeli ez a szerencsétlen hátrányos helyzetű kisebbség.

  Hol élünk? Milyen ország ez???”
 • 4. péter g. 2008. április 01. 17:20
  „Valaki mondja már meg végre: egyáltalán van valahol a világon rendes cigány? Csak a magyar a rasszista, aki szegény tetveseket elnyomja, és ő szegény kínjában visszaüt a rasszista társadalomnak? Ha így van, mi az oka, hogy egy Nagy-britanniai közvéleménykutatás szerint a britek a cigányt útálják legjobban, pedig ők aztán válogathatnak a cigányaiknál több százszor nagyobb tömegű bevándorolt etnikumból?”
 • 3. mani mani 2008. április 01. 16:07
  „Azt hittem,hogy .............. na nehogy már ilyen alapon mindent lehet?A gyereket meg csináljuk rakásra,állam bácsi meg a társadalom majd eltartja!Vagy ha nem akkor mindenkit megverünk!Még ilyet!!!--------BÜNTETLENÜL!”
 • 2. siriusilant 2008. április 01. 15:50
  „Kérem szépen, elhangzott itt tegnap, hogy régen is verték a tanárokat, régen is terrorizálták a falvak (zömmel idős) lakosságát, nem kivételek ez alól a védőnők se.( Ez a hős nép a nyugdíjasokkal szemben baromi bátor, de ha szembetalálkozik néhány jókedélyű hazafival, egyből behúzza fülét-farkát. Ilyen a patkányok természete.) És ez várható a jövőben is, nincs ezen semmi kivetnivaló. Sőt, bizonyára emlékszünk rá, hogy néhány hónappal ezelőtt dr. Földessy Mária nevű gyerekorvost vertek agyon, miután kihívták az ügyeletet a beteg gyerekhez és miután kifosztották az orvos autóját. Hálából, mert segíteni akart. Ez, kérem, normális és természetes dolog Kurvaországban. Meg kellene érteni, hogy a kisebbség mennyire hátrányos helyzetű és segíteni kellene nekik felzárkózni...bla, bla, bla...
  Vagy mégis inkább a hazatelepítés?”
 • 1. SKINHEAD 2008. április 01. 12:40
  „A sok szemét ork.. Ezek is tuti azok voltak.. csak ellenek és semmi több. gödörbe velük:-)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint tízmilliós cigarettafogás

Több mint tízmillió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le a Tornádó nevű akcióban a… Tovább olvasom