Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Búcsú 2016-tól a megye városaiban

Sportos, zenés programokkal búcsúznak az óévtől a hétvégén Csongrád megye nagyobb városaiban.
 A csongrádi sporttelepen szombaton 8.45-től vághatnak neki a távoknak a szilveszteri futás résztvevői. Az Ifjúsági téren holnap 10 órától ostoros évbúcsúztatás lesz. Akinek van karikás ostora, vigye magával, akinek nincs, annak adnak egyet kölcsön és megmutatják, hogyan kell használni. A hangulatot zsíros kenyérrel, forralt borral és teával alapozzák meg. A tűzijáték holnap éjfélkor lesz a mozinál.

Óévbúcsúztató koncertet tartanak a szentesi sportcsarnokban ma 18 órától. Közreműködik a szentesi fúvószenekar, a Bárdos Lajos Vegyeskar, az Alföld Néptáncegyüttes, valamint Bánvölgyi-Geréby Dóra és Horváth Henrietta. A jegyek 500 forintba kerülnek. A szentesi szilveszteri futás holnap 10 órakor kezdődik a Dózsa-háznál, a szervező a Szent Jupát egyesület. A tűzijátékot új időpontban, vasárnap 18 órakor kezdik a Kossuth téren. 

Hódmezővásárhelyen hagyományos újévköszöntő koncertjét január 1-jén, vasárnap 17 órakor tartja a Városi Fúvószenekar a Fekete Sas báltermében. Vezényel: Vágó János, közreműködik Kónya Krisztina énekművész és Zoltán Péter klarinétművész. A belépés az eseményre díjtalan.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltévedt az idős nő Csongrádon, a rendőrök vitték haza

A járőrök egy eltévedt, idős nőt szállítottak lakóhelyére Csongrádon. Tovább olvasom