Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Égett a melléképület, az autó, a háztető Tömörkényben, faház gyulladt fel Szegeden - fotók

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakóházzal egybeépített melléképület és a benne parkoló gépkocsi a tömörkényi Szabadság utcában. Szegeden az Alsó kikötő sorra vonultak nemrég a tűzoltók.
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakóházzal egybeépített melléképület, valamint a benne parkoló gépkocsi Tömörkényben, a Szabadság utcában. A tűz a lakóház tetőszerkezetére is átterjedt. A helyszínre a csongrádi és a kisteleki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült.
 
Égett a melléképület, az autó, a háztető Tömörkényben - GALÉRIA. Fotó: Donka Ferenc

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjáról tudtuk meg:  kigyulladt és teljes terjedelmében égett kora este egy körülbelül huszonöt négyzetméter alapterületű faház Szegeden, az Alsó kikötő soron. A tűzesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átvizsgálását.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több demokrácia, kevesebb japánakác

Az ott lakók véleményén is múlik, ősszel milyen fákkal pótolják a csongrádi Csemegi Károly utcán kivágott öreg japánakácokat. Mindegy, csak pont ugyanolyan hűvöst adjanak - ez egy utcabeli véleménye. Tovább olvasom