Hallgassa élőben!

Meztelenül fürdőzött egy férfi a szegedi szökőkútban

A szegedi medencés szökőkút vizében mártózott meg egy férfi anyaszült meztelenül vasárnap délelőtt, a Széchenyi téren. A pancsolásról egy olvasónk fotókat is készített.
A férfi olvasó-tudósítónk beszámolója szerint előbb csak a lábát áztatta, majd egy laza mozdulattal megszabadult ruháitól, és fürdőzni kezdett a szökőkút medencéjében.
 
Mivel meglehetősen sok szemtanúja volt az esetnek, valaki értesíthette a rendőröket, akik 4-5 percen belül meg is jelentek, és véget vetettek a különös fürdőzésnek.
 

Fotó: olvasó-tudósító.
Fotó: olvasó-tudósító.

 

Épp a kisfiát kötötte be a gyerekülésbe a magyar apuka, amikor rémisztő dolog történt
Cserbenhagyással vádolnak egy 71 éves sofőrt, aki kis híján tragédiát okozott júliusban Kaposfüreden, amikor neikütközött egy az út szélén várakozó autónak.
Hiányolják a tartalmat a választási kampányból a németek
Valamennyi párt táborában többségi vélemény, hogy a politikusok nem beszélnek eleget tartalmi ügyekről.
Katalin hercegné negyedik gyermekével várandós?
Soha nem volt még rá példa, hogy ilyen sokáig távol maradt volna a nyilvánosságtól.
Súlyos motoros baleset Csengelénél - Galéria
A motorost mentőhelikopter szállította el, aki fának csapódott Csengele határában.
Zarándoklat a halászlé Mekkájába, a bezdáni Pikec csárdába
Amikor először jártam a bezdáni Pikec csárdában, biztos voltam benne, hogy eltévedtünk. Az újszegedi Partfürdő üdülőihez hasonló, lábakon álló kis nyaralók között haladtunk, szűk utcácskákon keresztül. Végig az járt a fejemben, nem lehet, hogy ide rejtették el a környék legjobbnak tartott, egekig magasztalt halászcsárdáját.
Új keresztet kapott Makó-Rákos
Út menti keresztet avattak vasárnap Makó-Rákoson, a makói, a mezőhegyesi, a tótkomlósi és a királyhegyesi út négyes kereszteződésénél. Ez arra is emlékeztet, hogy a ma már Makóhoz csatolt településnerk milyen gazdag múltja van.