Hallgassa élőben!

Meztelenül fürdőzött egy férfi a szegedi szökőkútban

A szegedi medencés szökőkút vizében mártózott meg egy férfi anyaszült meztelenül vasárnap délelőtt, a Széchenyi téren. A pancsolásról egy olvasónk fotókat is készített.
A férfi olvasó-tudósítónk beszámolója szerint előbb csak a lábát áztatta, majd egy laza mozdulattal megszabadult ruháitól, és fürdőzni kezdett a szökőkút medencéjében.
 
Mivel meglehetősen sok szemtanúja volt az esetnek, valaki értesíthette a rendőröket, akik 4-5 percen belül meg is jelentek, és véget vetettek a különös fürdőzésnek.
 

Fotó: olvasó-tudósító.
Fotó: olvasó-tudósító.

 

Hirdetés
Ismét keresik Magyarország legvirágosabb településeit!
Egyetlen mérkőzésre visszatér Van Gaal
Egy jótékonysági akció keretében tér vissza a kispadra.
Arnautovicot eltiltották a rasszista gólöröme miatt
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) egymeccses eltiltással sújtotta az osztrák válogatott támadóját, Marko Arnautovicot, mert a játékos rasszista, csúnya kifejezéseket használt az északmacedónok ellen 3–1-re megnyert csoportmérkőzésen, miután a végeredményt jelentő találatot megszerezte.
„A kislányom, fájdalmában elkezdte ütni a konyhafalat, amikor meghallotta, hogy meghalt az édesapja” (videó)
Mónika négy évvel ezelőtt vesztette el férjét. A szörnyű pillanatokat most újra felidézte, hogy felhívja az emberek figyelmét: vigyázzunk egymásra!
Csak egy orosz futott többet Nagy Ádámnál az első körben
Csak az orosz Alekszandr Golovin futott többet Nagy Ádámnál a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének 1. fordulójában – derül ki az UEFA hivatalos honlapjának statisztikáiból.
Hálát adtak a tanévért a templomban
A robbanásban elhunyt lány családjáért futnak