Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Kecskeméti buszos gázolás: a buszsofőr hibázott

A fiatal nőt múlthét szerdán este gázolta halálra egy busz Kecskeméten, a Piaristák terénél.
A múlthéten Kecskeméten halálra gázolt Adriennt gyászolják a szülei, és a szerelme. Valószínű soha nem fogják túltenni magukat a veszteségen. - írja a borsonline.hu.

Az egyik legtragikusabb eset, amikor egy szülő veszti el egyetlen gyermekét. Gondolhatnánk, hogy amikor éppen nem magukba roskadva zokognak, akkor éppen a felelőst keresik, bármi legyen is az ára. Adrienn édesanyja mégsem ezt teszi. Megtörten bár, de higgadtan üzent a volán mögött ülő sofőröknek.

A lány anyukájának az üzenete egyszerű. Ha valaki a zebrához ér, lassítson, és gondolkozzon el rajta, hogy az a valaki, aki a zebrán van, valakinek a szülője, gyereke, vagy éppen házastársa.

De ne feledjék, önök, sofőrök, hogy az áldozat az önök hozzátartozója is lehet. Soha ne éljék át azt, amit mi átéltünk, amikor a 23 éves lányunkat a fodrásztól hazavárván a kaputelefon csörgése után a rendőrség jelentkezett be.

-emlékezett vissza a gyászoló anyuka.

Adrienn szülei úgy érzik, sosem fogják túltenni magukat az eseten, és bár az igazságszolgáltatás nyilván végzi a dolgát, de mégsem fognak soha valódi választ kapni a történtekre.

Nekünk az a pillanat az egész hátralévő életünket tönkretette. Mi már csak ketten maradtunk egymásnak a férjemmel és a fájdalmunkkal. Adrienn barátja, Pisti elvesztette a szerelmét, a közös jövőjüket

- zárta mondanivalóját az édesanya.

A borsonline.hu információi szerint a buszsofőr teljesen összetört. A baon.hu-nak nyilatkozta a rendőrség, hogy már szinte bizonyos, hogy emberi mulasztás miatt történt a tragédia. A nyomozás miatt a rendőrség továbbra is keresi azokat, akik a február 7-én 20 órakor történt tragikus eseménynek a szemtanúi voltak.
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egymásba rohant két autó Kiskunhalason - fotók

Egymásba rohant két autó Kiskunhalason - fotók
Egy Dacia és egy Audi ütközött eddig tisztázatlan körülmények között. Tovább olvasom