Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Mindenki megdöbbent: idős házaspár az áldozat Forráskúton - családi tragédia miatt zárkózott életet éltek

Megölte feleségét majd magával is végzett egy idős forráskúti férfi szombat délelőtt.
– Megdöbbentő, hogy ilyen történt itt a faluban – mondta az egyik környékbeli, aki gyerekkora óta ismerte azt az idős férfit, aki szombaton délelőtt a gyanú szerint megölte feleségét, majd öngyilkos lett Forráskúton a Zrínyi Miklós utcai otthonukban. A helyszínelés még délután is zajlott, a kerítés tövében az összetört hozzátartozók ültek. Egyikük megerősítette, családi tragédia történt. Ennél többet viszont nem szeretett volna mondani. A hozzátartozók kérésére a rendőrök nem csak a ház környékét, hanem három utcát is lezártak, senkit nem engedtek a bűncselekmény helyszínének közelébe.
Emberölés Forráskúton: feleségével majd magával is végzett egy idős férfi. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA
A szomszédok nem sokat tudtak mondani a házaspárról, zárkózott életet éltek egy korábbi, több mint egy évtizede történt családi tragédia miatt. A környékbelieknek csak az tűnt fel, hogy szombat délelőtt fél tizenkettő körül mentőautó, majd egyre több szirénázó rendőrkocsi érkezett a település szélén lévő utcába.

Úgy tudjuk a 80 éves férfi és felesége holttestére egyik unokájuk talált rá. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megölte feleségét majd magával is végzett egy férfi Forráskúton - fotók

Megölte feleségét majd magával is végzett egy férfi Forráskúton - fotók
Unokájuk találhatott rá az idős házaspárra. Tovább olvasom