Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

4 órát várakozhat, aki Röszke fele akar kilépni az országból, de Ásotthalmon is egy órával kell számolnia

Megnövekedett a várakozási idő a Csongrád megyei határátkelőhelyek kilépő oldalán Szerbia felé, a személyforgalomban. Az utazóknak várakozniuk kell a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen, a Röszke Közúti Határátkelőhelyen és Ásotthalmon is.
A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt hosszabb várakozási időre kell számítani az átkelőkön. A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen négy órát, a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhelyeken egy-egy órát kell várakozniuk a személyforgalmi sávokban kilépésre jelentkezőknek.

Az utazók Szerbia felé választhatják a Tiszasziget-, és Tompa Közúti Határátkelőt, ahol kisebb várakozási idővel kell számolni, illetve a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy és Hercegszántó átkelőket. Utóbbi helyeken nincs várakozás.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balástyán loptak rendszámot, majd Kecskeméten fizetés nélkül tankoltak - felismeri őket?

Balástyán loptak rendszámot, majd Kecskeméten fizetés nélkül tankoltak - felismeri őket?
A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két személy azonosításában, akik egy közterületen… Tovább olvasom